IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By CeReN


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Ağustos 2021, 12:43   #1
Standart Mutlu bir iliski icin bu detaya dikkat

Kadin erkek iliskileri yuzyillardir gizemini korumustur. Kadinlarin erkeklerden beklentisi, erkeklerin bu beklentiyi yok sayip olaylar hakkinda ince dusunmemesi her zaman sorun olmustur. Kadinlarin daima ilgi ve guzel sozcukler duymak istemesi cok olagan olsa da, erkeklerin de kadinlardan boyle bir beklentilerinin olabilecegini goz ardi etmemek gerekir.

Iltifat edenlerden misiniz, iltifat alinca mutlu olanlardan mi? Herkes iltifat karsisinda mutlu olur ama konu guzel sozcukleri soylemeye geldiginde biraz tutuk olur. Mutlu bir iliskinin saglikli iletisimle ilerledigini dusunursek sozcuklerin oneminin buyuk oldugunu gorebiliriz.


Kadinlarin erkeklerden daima iltifat ve ilgi beklemesi iliski icinde olmasi gereken bir durumdur. Yapilan arastirmalarda erkeklerin de guzel sozcukleri duymaktan hoslandigi ve gerek ozel gerekse is yasamlarinda motive olduklari gorulmustur. Peki erkege nasil iltifat edilmeli?

COK ZEKISIN
YakisIkliligin gelip gecici, zekanin her zaman kurtarici oldugunu goz onunde bulundurursak partnerinize zekasi konusunda iltifat edebilirsiniz. Erkekler bu iltifat karsisinda kendine daha cok guvenecek ve ozellikle is yasaminda daha cok basarili olacaklardir.

BU KIYAFET SANA COK YAKISIYOR
Guzel gorunmek herkes icin onemlidir. Ozel bir geceye hazirlandigimizda veya sevdigimiz bir elbiseyi giydigimizde aldigimiz iltifat bizi yukselttigi gibi partnerinize edeceginiz iltifat da ona iyi gelecektir.


YASINI GOSTERMIYORSUN
Yas almak, yasli gorunmek kadinlar kadar erkekler icin de buyuk bir sorundur. Her erkek daima fit ve yakisIkli gorunmek, bulundugu yastan daha genc gorunmek ister. Onlarin bu cabalarini fark edip guzel birkac cumle ile motivasyonlarini artirabilirsiniz.

MUKEMMELSIN
Hic kimse kusursuz degildir ancak bircok kisi mukemmele yakin olmak icin cabalar. Bu durum erkekler icin de gecerlidir. Sizi mutlu eden, sizi yukselten partnerinize soyleyeceginiz bir kelime bile iliskinizin dinamigini artiracaktir.

ESPRI YETENEGINI SEVIYORUM
Dogru yerde ve dogru zamanda yapilan sakalar, ince espriler kadinlari daima mutlu eder. Neseli insanlarin cevrelerine sactigi isIk inkar edilemez bir gercektir. Siz de partnerinizi bu konuda tesvik edip daha guzel anlar yasayabilirsiniz.


GUCLUSUN
Yaratilistan bu yana erkek guclu olmaya onem vermis, hayatta kalabilmek icin guclu olmak gerektigine inanmistir. Gucun sadece fiziken degil ruhsal olarak da bir butun oldugunu dusunursek partnerinizin guclu ozelliklerine iltifat edip onun hayata karsi durusunu olumlu yonde etkileyebilirsiniz. Is hayatinda yasadigi bir sorunu cozmesi, evdeki herhangi bir seyi onarmasi veya size her destek olmasi onun guclu oldugunun gostergesidir.


SENI COK BEGENIYORUM
Begenilmek ve bunu sevdigi kisiden duymak erkekler icin cok onemlidir. Kisiyi; davranisiyla, hayata bakisiyla, fizigiyle veya mucadeleleriyle genel olarak dusundugunuzde, onu begendiginizi dile getirmeniz kisinin size karsi olan duvarlarini yikar ve saglikli bir iletisimin yolunu acmis olur. Mutlu bir birliktelik icin ciftlerin birbirine karsi saygili, seffaf ve destekleyici olmasi gerektigini unutmamak gerekir.


ALİNTİ ~
________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 20 Ağustos 2021, 13:14   #2
Standart

odullendirmek bi nevi
emegine saglik cnm

________________

No MoRe DramA
 
Alt 20 Ağustos 2021, 13:15   #3
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kendisi her şekilde numberone

Emeğinize sağlık

________________

Mutlu bir iliski icin bu detaya dikkat
 
Alt 20 Ağustos 2021, 13:16   #4
Standart

Alıntı:
WildCat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
odullendirmek bi nevi
emegine saglik cnm
tşkler Canim.

________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 20 Ağustos 2021, 13:17   #5
Standart

Alıntı:
Saruhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kendisi her şekilde numberone

Emeğinize sağlık
tşk ederim.

________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 20 Ağustos 2021, 13:39   #6
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

deneyecegim sjxkdkd

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:37.