IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By CeReN


 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Ağustos 2021, 12:36   #1
Standart Iliskiden sogutan hareketler!

Evlilik, aile kurmak ve cocuk sahibi olmak aslinda toplumsal tabular icinde herkesin onune sunulan sartlardir. Hele ki toplumun ‘evlilik yasi’ olarak tanimladigi zamanlara geldiyseniz duzenli iliski arayisiniz mecburen baslamis demektir. Iliskiyi ve dogru kisiyi bulmak kadar, mevcut durumu iyi bir sekilde yonetebilmek de gerekiyor. Sizler icin iliskiden sogutan hareketleri arastirdik.

Peri masallarini ve romantik komedi filmleri kiskandiracak kadar buyulu bir ask yasamayi mi hayal ediyorsunuz? Milyarlarca insanin yasadigi dunyadan kendinize uygun olan ruh esini mi ariyorsunuz? Onu buldugunuzu ve her seyin ruya gibi basladigini dusunelim. Sonrasinda ise bir seyler ters gittiginde kendinizi o mutluluk bulutlarindan muhtesem bir hizla yere cakiliyor gibi hissedebilirsiniz. Bu nedenle dogru kisiyi bulmak onemli elbette ancak iliskiyi surdurebilmek daha onemli bir kriter. Sizler icin saglikli ve uzun omurlu bir iliskide yapmamaniz gereken hareketleri inceledik. Kemerlerinizi baglayin mutluluk bulutlarindaki seyahatimiz basliyor.


YALAN SOYLEMEK
Cocukluk donemlerinde yalan soylemenin kotu bir aliskanlik oldugu hepimize ogretiliyor. Yasiniz ilerledikce zorlu durumlar karsisinda pembe yalanlara basvurmussunuzdur. Ancak iliski icerisindeki yalanlar partnerlerin birbirine olan guvenini azaltiyor. Bu nedenle nedeni her ne olursa olsun kendinize ve karsinizdaki kisiye durust davranmaya calisin. Ozellikle partnerinizi kaybetmekten korktugunuz icin pesi sira yalanlar soylemeyin.

AILEYLE TANISTIRMAMAK
Turk toplumunda iliskinin ciddi bir yola girebilmesi icin en onemli basamaklardan biri aileyle tanistirmaktir. Eger siz ya da partneriniz birbirinizi aileyle tanistirma merasimine uygun gormuyorsaniz iliskinin temelinde problemler var demektir. Aileyle tanismak, aradaki guveni guclendiren bir etkendir. Cesitli nedenlerle bu durumun ertelenmesi ya da gerceklesmemesi taraflari birbirinden uzaklastirir.


KISISEL TEMIZLIGE ONEM VERMEMEK
Kisisel bakim ve oz hijyen aslinda kisinin kendisi icin yerine getirmesi gereken sorumluluklardir. Bu durumu asiri makyaj, bol parfum ve pahali kiyafetlerle karistirmayin. Aslinda temel bakimin yapilmasi iki taraf icin de yeterli olacaktir.

ARKADASLARLA TANISTIRMAMAK
Aile ile tanismanin bir onceki asamasi arkadas ortaminda takdim edilmesidir. Ikili iliskilerde taraflarin ozel alanlari korumasi ve tek baslarina arkadaslariyla zaman gecirmesi gerekir. Bu durumda ciftler birbirinin arkadas ortamini bilmediklerinde kiskanclik krizleri kacinilmaz olur. Fakat ciftler birbirinin arkadas ortamina girdiginde arkadaslarini daha yakindan tanir ve disari ciktiginda hangi arkadaslariyla oldugunu bilir. Bu durumda arkadaslarla tanistirmak aslinda iliskinin gidisati icin kritik bir hamledir.

CIMRI OLMAK
Cimrilik ve tasarruflu olmak arasinda buyuk bir fark vardir. Kimse sizden paranizi yarinlari dusunmeden harcamanizi istemiyor. Sadece ciftler arasinda yapilan butceye bagli kalmaniz yeterli. Sosyal aktiviteler ve is hayati disindaki zamanlarda cimri olmak kisilerin birbirinden sogumasinin en onemli nedenlerinden biridir.


USENGEC OLMAK
Her insanin gunlere gore ruh hali degiskenlik gosterebilir. Bazen caniniz yorgunluktan, moral bozuklugundan ya da hastaliktan disari cikmak hatta herhangi bir sey yapmak istemeyebilir. Ancak bu isteksizlik durumunun iliski boyunca devam etmesi taraflari bir hayli yorar.


TRIP ATMAK
Trip atmak ozellikle erkeklerin surekli sIkayet ettigi konulardan biridir. Dozunu ayarlayabildiginiz surece kirildiginizi gostermek amacli ufak capli tripler her iliskinin olmazsa olmazidir ama asiriya kacmak veya gereksiz konularda surekli kapris yapmak karsinizdaki kisiyi biktirir. Gunlerce suren kuslukler ve surat asmalarin yerine konuyu konusmayi, cozum uretmeyi deneyebilirsiniz.

SUREKLI AYRILIKTAN BAHSETMEK
BIr iliskide bir kez dahi ayrilik blofu yapildiysa bir daha durumun toparlanmasi zordur. Tartismalar her iliskinin tuzu biberidir. Sorunlari konusarak halletmeye calismak yerine ilk adimda ayrilan taraf partnerinin sabriyla bir hayli oynar. Birkac ayrilik ve barisma merasiminden sonra aslinda iliskinin butun dinamiginin kactigini siz de fark edersiniz.


ALİNTİ ~
________________

Bizde Mutsuz Olalim ~
 
Alt 20 Ağustos 2021, 13:12   #2
Standart

ayy gercekten dogru ahah bi an dedim huh

________________

No MoRe DramA
 
Alt 20 Ağustos 2021, 13:46   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

KISISEL TEMIZLIGE ONEM VERMEMEK


________________

Hope. . . ✨
 
Alt 20 Ağustos 2021, 13:57   #4
Standart

Başıma geldiğinden değilde
Düşününce:
Cevap veriyorum
Hepiciği

________________

 
Alt 04 Şubat 2022, 22:30   #5
Standart

dişte maydanoz kalması

________________

.






















-barışa giden yolda birbirlerini vurdu aynı tanrı'nın çocukları..-
 
Alt 05 Şubat 2022, 01:25   #6
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

KISISEL TEMIZLIGE ONEM VERMEMEK

O kadar da iğrenç olmazsınız ama be..

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 05 Şubat 2022, 01:28   #7
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yalan ve Trip atmak.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:42.