IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 22 Nisan 2021, 15:41   #1
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İlk tanışmada sevgilinin ailesinden gelebilecek 5 muhtemel soru



Nasıl tanıştınız?
Her yerde gururla anlattığın tanışma hikayeniz sevgilinin ailesine garip gelebilir. O nedenle eğer internet ortamında ya da gece kulübü gibi bir ortamda tanışmanız sevgilinin -müstakbel- ailesini rahatsız edecekse hikayenizi birazcık değiştirebilirsiniz. Tabii dürüstçe tüm hikayeyi baştan sona da anlatabilirsiniz. Siz yine de hazırlıklı olun. Sevgilinizin ailesine anlattığı hikayeyi bilin ve ağız birliği yapın.

Ne iş yapıyorsun?
Sevgilinizin ailesiyle ilk tanışma günü ilk sorulan soru hobilerinizin ne olduğu, hangi güncel konu hakkında ne düşündüğünüz, neden onunla olmayı tercih ettiğiniz gibi sorular değil ne iş yapıyorsun sorusu olacaktır. Çünkü toplumun kimliğe bakış açısı kariyerle şekilleniyor. Bu durumda işinizi anlatırken kendinizle gurur duymalısınız. Kendinizi biraz övmeyi ihmal etmeyin.

Ailen ne iş yapıyor?
“Sen kimlerdesin” sorusunun kibar versiyonu olan bu soru siz ve aileniz hakkında daha fazla şey öğrenmek istemesinden kaynaklanabileceği gibi güvensizliği gizleme çabası da olabilir. Bu soruyla ulaşılmak istenen asıl amaç ileride iki aile arasında sorun çıkıp çıkmayacağını kestirmeye çalışmaktır. Çünkü evlilik aynı zamanda ailelerin de birbiriyle evlenmesi anlamına gelir. Bu sorunun cevabı iki ailenin arasındaki ilişkilerin tohumlarının atılmasıdır. Bu yüzden bu soruya dürüst ve açık sözlü olarak cevap vermeli ve iki aile arasında karşılaştırma yapmamalısınız.

Onun en çok hangi özelliğini seviyorsunuz?
Bir ailenin en sevdiği şey aile üyeleri hakkında güzel sözler duymaktır. Dolayısıyla sevgilinin ailesiyle ilk tanışma günü sorulan bu soruya dürüst cevap verip onu her yönüyle sevdiğini onu ve ilişkini sahipleneceğini ifade etmelisin. Müstakbel eşini kaçamak olarak değil ciddi bir ilişki yaşayabileceğin biri olarak gördüğünü anlatmalısın.

Geleceğe dair neler planlıyorsun?
Bu soru özel bir soru olduğu için kibarca konuyu değiştirebilirsiniz. Soruya cevap vermeyi tercih ediyorsanız büyükler tarafından olumsuz karşılanmamak için dürüst olmalısınız.

Alıntı
________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Alt 22 Nisan 2021, 15:59   #2
Emektar
Elyanura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yemek yapmayı biliyormusun.dd

 
Alt 25 Nisan 2021, 14:42   #3
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çok gergin olurum ben ya .d

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:07.