IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Rima


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Temmuz 2020, 11:51   #1
"Mizantrop"
Rima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Eski Sevgilinizle İlişkiyi Yeniden Canlandırmak İçin En Etkili İpuçları


Diyelim ki, rastgele bir Çarşamba gecesi, kendinizde eski sevgilinize mesaj atacak cesareti buldunuz ve 2:00'da dayanamayıp 'o' mesajı attınız. Tabii, akıllıca bir fikir gibi görünüyordu. Ancak sabah durumlar tam tersine döndü. İşte, durumları bu kadar kötü hale getirmeden önce, özellikle eski sevgilinizin geri dönmesine yardımcı olacak ipuçlarını sizinle paylaşıyoruz...

Ona biraz alan tanıyın
Eğer kırılmış olan sizseniz bu muhtemelen daha zor olacak, ama güven, önemli. Eski partnerinizin biraz alana ihtiyaç duyduğunun farkına varıp ona biraz alan tanımalısınız. Sizi özlemesine izin verin.

İlk mesajı doğru zamanda atın
İlk mesajı can sıkıntısı veya suçluluktan ziyade doğru nedenlerle özlediğinizden emin olduğunuzda atın.


İlişki hakkında daha fazla netlik hissettiğinizde sessizliği bozun.
Ancak ayrıldığınız için kendinizi suçluyorsanız, yalnızca bu şekilde hissetmeyi bıraktığınızda teması yeniden kurun.

Kazanan ve kaybeden yok
İlişkinizi bir futbol maçı gibi düşünmeyi bırakın. İlişkilerin kazananı ya da kaybedeni olmaz. Bir uzlaşmayı karşılıklı büyüme ve çaba kombinasyonu dışında bir şey olarak görmek oldukça sağlıksız bir yaklaşımdır.

Kötü konuşmayı bırakın
Sevdiğiniz birinin sizin hakkınızda tüm arkadaşlarına kötü konuştuğunu ve size kızgın mesajlar yığını gönderdiğini veya savunmasız bir durumda anlattığınız sırları açığa çıkardığını düşünün... Nasıl hissedersiniz? Bu onu tamamen kaybetmenin en kolay yolu.

Kendinize zaman ayırın
Ayrı zamanlarınızda, özellikle hafta sonu planları yaparken veya yağmurlu bir Salı gecesini dolduracak aktiviteler bulurken, eskisinden biraz daha yalnız hissedebilirsiniz...

Yeni arkadaşlıklar ve hobiler edinin
Ancak yalnız kaldığınızda kendinizi sevmeyi öğrenmek, tartışmasız bu sürecin en önemli parçasıdır. Yeni arkadaşlıklara ve hobilere yatırım yapmak bu süreçte size yardımcı olacak.

Sorunlarınızın gerçekten düzeltilip düzeltilemeyeceğini değerlendirin
Tamam, eski sevgilini çok özlediğinden ve onları geri istediğinden eminsin. Ama bundan daha fazlası var: Ayrılma nedenleriniz gerçekten affedilebilir mi?

Somut olan problemler kolayca düzeltilebilir.
Ancak, gelecekteki değerleriniz veya planlarınız hakkında daha büyük anlaşmazlıklar yaşadıysanız (örneğin, çocuk sahibi olmak veya nihayetinde nerede yaşamak istediğiniz gibi) büyük olasılıkla aynı derecede uyumsuz kalmaya devam edeceksiniz. Bu noktada kendi yolunuza bakmayı düşünmelisiniz.

Yeni bir buluşma noktası belirleyin
Loş ışıklı mumlar ve kadife koltuklarla kaplı favori restoranınız ayrılık sonrası buluşmalar için çok iyi bir seçenek olmayabilir. Bunun yerine yeni bir sayfa açacağınız yeni bir mekana gitmeyi deneyin.
________________

.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:37.