IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2020, 01:16   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Tanışma Anlarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tanışma Anlarında Dikkat Edilmesi Gerekenler


Kızla tanışma anlarında sonuca olumlu ya da olumsuz ciddi katkılar yapabilecek dikkat edilmesi gereken önemli birkaç detay var. Bu detayların neler olduğunu şimdi maddeler halinde paylaşıyorum.
  • Hoşlandığın kızla tanışmaya gitmeden önce onu iyice gözlemle. Kendine şu soruları sor; “Ne yapıyor? Birini mi bekliyor? Canı sıkkın mı görünüyor? İletişime açık bir beden diline mi sahip?” Bu ve buna benzer soruları önceden cevaplamış olmak seni tanışma anında daha avantajlı kılacaktır.
  • Tanışma cümleni ya da başka bir deyişle giriş cümleni söylemeden evvel dikkati üzerine çek. Sonrasında tanışma cümleni söyle. Pardon, af edersin türünden sözlerle ya da arkadaşıyla sohbet ediyorsa; “Pardon, sohbetinizi bölüyorum ama bunu söylemem lazım” deyip duraksa ve dikkatin sen de olduğuna emin olduktan sonra konuya gir.
  • Giriş cümlen açık, net ve kısa olmalı. “Pardon(Duraksa ve gülümse)… Seni az önce fark ettim. Gelip tanışmak istedim.” Ya da mağazadasın ilgini çeken kızın yanına gidip “Af edersin(Duraksa ve gülümse), arkadaşıma doğum günü hediyesi bakıyorum da bu ikisi arasında kaldım. Sence hangisi? Vs.
  • Mümkün olduğunca yüksek ve kendinden emin bir ses tonuyla konuş. Göz temasına girmen ve gülümsemen çok önemli. Bir iş görüşmesinde ya da ciddi bir toplantının ortasında değilsin. Gülümsemeyi özellikle ilk aşamada gülümseyerek girmeyi asla unutma! Sen ne kadar rahat ve pozitif olursan, kadın buna uyum sağlayacaktır. Sen gergin ve olumsuz olursan kadın buna da uyum sağlayacaktır.
  • Reddedilmelerin çoğu ilk 1 dakika hatta 30 saniye içerisinde yaşanır. Bu aşamaya gelmeden ya da bu aşamayı geçtikten sonra da reddedilebilirsin ama reddedilmek konusunda şunu bil! Reddedildiysen reddedilmeyi asla kişisel algılama. Seni doğru düzgün tanımayan bir kız seni nasıl reddedebilir ki? O yüzden unutma! Kız seni değil, sunumunu reddetti. Burası önemli… Her bir reddediliş sunumunu geliştirmek için bir fırsattır.
  • İyi bir giriş yaptığını varsayarak devam ediyorum. Giriş cümlenin hemen ardından bir zaman kısıtlaması koy. Çünkü zaman kısıtlaması kızın nasılsa çok uzun sürmeyecek diye düşünmesini sağlayarak kızı rahatlayacaktır. Bu da seni daha dikkatli ve daha olumlu dinlemesini sağlayacaktır. Giriş cümlenin ardından zaman kısıtlaması için şunu diyebilirsin; “ Çok fazla kalmayacağım. Arkadaşlarım bekliyor.” Ya da “Birazdan gideceğim. Merak etme.”
  • Kızla mümkün olduğunca onu rahatsız etmeyecek bir mesafeden iletişimi sürdür. Ne çok uzağında ne de çok yakınında ol. İletişimin gidişatına göre yakınlığını azaltıp, arttırabilirsin.
  • Kızın eğer senden hoşlandıysa bunu belli eden ilgi işaretleri verecektir. Bazen bilinçli çoğu zaman bilinçsiz olarak… Her birkaç işaret iletişimi bir sonraki aşamaya taşımak için önemli ipuçlarıdır.
  • Kızın sana sorular sormaya başladığı an rahatladığı, iletişime katkı ve yatırım yapmaya başladığı anlamına gelir. Kızın ve senin müsait olma durumuna göre bu anlar anlık buluşma fırsatlarıdır. Genellik iletişim 3 – 4 dakikayı aşkın bir süredir devam ediyorsa ve vakti de varsa kadın kabul edebilir. Sen teklifi sun da, olsun ya da olmasın önemli değil. Böyle anları hissettiğinde şunlara benzer şeyler söyleyebilirsin; “Şu ilerde bildiğim çok güzel bir kafe var. Gel sohbete orda devam edelim.” Ya da “20 – 25 dakika vaktin varsa gel şurada oturalım, bir kahve içelim.”
  • Anlık buluşma teklifini reddettiğini varsayıyorum. Bunu anlayışla karşılayıp sohbeti 1 – 2 dakika daha ilerlet. Ardından iletişim bilgilerini paylaşma vakti… Şunu diyebilirsin. “Şimdi gitmem gerekiyor ama bu sohbete daha sonra devam edelim.” Ya da “Şimdi gitmem lazım ama senin daha sonra görmek isterim. (Telefonu uzat) Numaranı yazar mısın?”
  • Kızın telefon numarası vermekte çekineceği durumlar olacaktır. Böyle durumlarda Instagram, Facebook gibi alternatifleri sunabilirsin. Tabi bu alternatifleri sunarken hesaplarının ilgi çekici ve seni iyi bir şekilde sunan hesaplar olması gerektiğini unutma!

kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 01 Haziran 2021, 14:52   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kızın telefon numarası vermekte çekineceği durumlar olacaktır

Bu devirde değiliz artık maalesef

________________

~ E & B ~
 
Alt 01 Haziran 2021, 14:58   #3
Standart

Asıl kimliğinizle tanışın karşınızdaki ile.

Olmadı kanıtlamak için kafa kağıdı gösterin ne bileyim.

________________

.






















-barışa giden yolda birbirlerini vurdu aynı tanrı'nın çocukları..-
 
Alt 01 Haziran 2021, 18:13   #4
narcissism
Lyra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Tartışma anı diye okuyup, sövün rahatlarsınız demeye gelmiştim halbuki :/

________________

"yoksun diye bahçemde çiçekler açmıyor bak,
gel de görüp açılsınlar, devşirip göğsüne tak."
 
Alt 11 Haziran 2021, 00:38   #5
Edebî
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İndir bakiyim o maskeyi.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:56.