IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 2 Post By CeReN


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Mayıs 2020, 13:26   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Uyku pozisyonu iliski hakkinda ne diyor?

Uzmanlarin yaptigi arastirmalara gore ayri yataklarda yatmanin cinsel yasama katki sundugu, iliskiyi guclendirdigi ortaya cikmisti. Peki ciftlerin uyku sekli iliskileri hakkinda ne diyor? Iste iliski uzmanindan uyku pozisyonlari hakkinda ipuclari.

Uyurken esinizle senkronize misiniz? Yapilan bir anket calismasina gore ayri yataklarda uyuyan ciftlerin cinsel yasamlari daha iyi oldugu one surulmustu. Peki uyku duzeniniz iliskiniz hakkinda ne soyluyor?


Ingiliz The Sun gazetesinde yazan iliski uzmani Dr. Pam Spurr, uyudugunuz pozisyonlar, cinsel iliskiniz hakkinda ipuclari verebilir diyor.
Ornegin kadinin kasIk pozisyonunda uyumasi iliskinizin besleyici bir cizgisi oldugunu ve iliskinin duygusal yonune bakmaktan sorumlu olundugunu gosterirken, erkegin kasIk pozisyonunda uyumasi bakin ne anlama geliyor? Iste carsaflar arasindaki sirlar.

Uyku pozisyonunuz iliskiniz hakkinda ne diyor?

DENIZ YILDIZI
Erkek veya kadin, kollar ve bacaklar acik pozisyonda yatiyorsa Pam'a gore, bu sunu ortaya cikarabilir: Deniz yildizi durusu tum gucu tutabilir ve oldukca bencil olabilir. Bencilce bir yapiya sahip olabilirler. Cinsel hayatiniz: Cinsel hayatinizin denizyildizi tarzinda uyuyan es tarafindan dikte edilmemesine dikkat edin.

KONFOR ARAYAN
Cenin pozisyonunda ya da bir yastiga sarilmis sekilde yatan kisiler eslerine sirti donuk sekilde yatarlar. Duygusal guvenligi arzu eden bu kisi genellikle iliskide kendini yalniz hisseder. Bu sunu ortaya cikarabilir: Bu sekilde uyumak, rahat arayanlara arzu ettikleri duygusal guvenlik duygusunu verir. Ancak iliskide yalniz olduklarini aciklayabilir. Herhangi bir iletisim probleminin aralarindaki mesafe artmadan once ele alinmasi cok onemlidir. Cinsel hayatiniz: Seks zorlasabilir. Bu sekilde yatan kisi on sevisme isteyebilir ancak bunu sormaya cekinebilir. Cinsel ihtiyaclariniz hakkinda konusun.

ZIT KUTUPLAR
Birbirlerinden uzakta, aralarinda bosluk birakan ciftler samimiyetten uzak olarak tanimlaniyor. Birbirinize karsi daha sefkatli olamayi deneyin. Bu sunu ortaya cikarabilir: Bu sekilde uyuyarak bir samimiyet kaybi riskiyle karsi karsiya kalirsiniz. Potansiyel olarak birbirinizden bagimsiz oldugunuzu gosterir. Eger biriniz veya her ikiniz de kuskun veya ihmal edilmis hissediyorsaniz, boyle uyumak, aranizda daha buyuk bir duvar olusturacaktir. Gunduz iliskiniz hakkinda kopruler kurmaya calisin geceleri birbirinize sarilin. Cinsel hayatiniz: Bu sekilde yatmaya devam ederseniz bir sure sonra cinsel yasaminiz kalmayabilir.

GOBEK UZERI YATMA
Her iki ciftinde bu sekilde yatmasi iliskinin tukenmis veya gergin oldugunu gosterir, bu nedenle derin uykuya dalmadan once birbirlerine biraz ilgi gostermeye odaklanin. Bu, sunu gosterebilir: Bu pozisyon, bu ciftin cok yorgun ve stresli oldugu anlamina gelebilir. Ancak eger bu sizin dogal uyku pozisyonunuzsa, sorun degil. Cinsel hayatiniz: Seks kolay ve biraz tembel olabilir, ancak cok yorgun olmadiginiz surece eglenceli olabilir.

SEVGIYLE SARILMA
Birbirlerine sefkat gosteren ciftler olarak tanimlanabilir. Bu sunu ortaya cikarabilir: Ikiniz de birbirinize karsi sefkat dolusunuz. Ihtiyaclariniza karsi duyarli ve muhtemelen ruh esinizle berabersiniz. Cinsel hayatiniz: Muhtemelen ikiniz sehvetli, sevgi dolu, mum isiginda sevismeyi seven bir ciftsiniz diyor Pam.

KARISIK MESAJ
Ust govdeler ayridir ancak ayaklari dokunur veya dolanir .Bu sunu ortaya cikarabilir: Iliskinizde devam eden bir guc mucadelesi olabilir. Ama iyi olan su ki, birbirinizden vazgecmediniz. Kesinlikle daha acik bir sekilde iletisim kurmaya gayret etmelisiniz. Cinsel hayatiniz: Aranizda bir guc mucadelesi olabilir.

KASIK POZISYONUNDA UYUMA (KADIN ARKADA)
Bu sunu ortaya cikarabilir: Iliskinizin besleyici bir cizgisi var ve iliskinin duygusal yonune bakmaktan sorumlusunuz. Bu iliskideki adamin dinlendigini hissetmesi onemlidir. Cinsel hayatiniz: Cok fazla sevgi dolu on sevisme kesinlikle iyi cevap verecektir.

KASIK POZISYONUNDA UYUMA (ERKEK ARKADA)
Bu sunu ortaya cikarabilir: Adamin iliskilerine daha geleneksel bir yaklasim getirmesi muhtemeldir ve muhtemelen esini korumaktadir. Bu pozisyon rahatlik ve ona bakildigi hissi veriyor. Ancak bu geleneksel yaklasimin, tum kararlardan sorumlu olan eski moda bir iliskiye yol acmadigina dikkat edin. Cinsel hayatiniz: Dikkat! Geleneksel insan genellikle misyoner tarzi gibi klasIk bir pozisyonu sever. Misyoner cok populerdir ancak ciftler bundan sIkilabilir.

SOKULGAN
Cok sIki sIkiya sarilmis, bacaklari birbirine dolanmis ve erojen bolgeler birbirine "yapismis". Ciftlerin iliskilerinde buyuk bir tutku var ve yeni seyler denemeye aciklardir. Bu uyku pozisyonu, birbirinize karsi cok tutkunuz oldugunu ortaya cikarir. Iliskinizin 'balayi' asamasinda da olabilirsiniz. Ama her seyin seks ile ilgili olmadigindan emin olun, cunku birinizin havasinda olmadiginiz zamanlar olacaktir. Bu durumda sakin kalmaya calisin. Cinsel hayatiniz: Siz ikiniz muhtemelen cok deneyimlisiniz. Seks oyuncaklarini denemekten mutluluk duyarsiniz.
 
Alt 13 Temmuz 2023, 06:36   #2
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hmmmm

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:02.