IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 2 Post By She


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2020, 11:36   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ayrılma Zamanını Gösteren 13 İşaret

1-Ondan Soğumaya Başlamak

Erkek ya da kadın ol hiç fark etmez artık ona karşı hislerin eskisi kadar güçlü ve sevgi dolu değilse ilişkinize ufak bir ara verme vakti gelmiş demektir. Eğer onu tam bir gün gördüğünde onu özlemiyor ve bir gün daha onsuz geçirebilirim diyorsan ondan biraz uzaklaşmayı dene, bu süre içinde ilişkinizle ilgili düşün ve devam edip etmeyeceğine karar ver!


2-Mazeret Bulma

Eğer partnerin seninle dışarı çıkmak ya da sadece size özel aktiviteler yapmak istiyor ve sen de mazeretlerle onu başından savıyorsan ilişkinizin temelleri bozulmaya başlamıştır.


3-Telefonda Kayıtlı İsim

Onunla birlikte olmadığın bir anda sevgilini aradın ve senin kim olduğunu sorduysa bu mazeretsiz ayrılma sebebidir, artık bu ilişkinin bittiğini gösterir. Her sevgili sevgilisinin telefonunu ezbere bilir ve hiçbir zaman telefonda pardon çıkaramadım demez!


4-Kavgalarınız Arttı mı?

Doğal olarak her de anlaşmazlıklar olabilir, karşılıklı olarak her düşüncelerine katılmak ve uygulamak zorunda değilsiniz, hatta bu biraz daha ileriye giderek kavgaya da dönüşebilir. Fakat kavgalarınız artık hiç olmadığı kadar sık ve sert geçiyorsa ayrılık çanları çalmaya başlamıştır. İlişkinizi tamamen bitirmemek içi ufak bir ara verip dinlenmek ve sonrasında kaldığınız yerden devam etmek belki daha sağlıklı olabilir.

5--İlişkiye Girmiyor musunuz?

Seks yapmak her şey demek değildir, fakat uzun zamandır bu şekilde bir ilişkiye girmediyseniz bazı soruları sormanın zamanı gelmiştir. Mesela aklınıza artık benimle ilgilenmiyor mu, yoksa başka biri mi var gibi düşüncelerin gelmesi oldukça normaldir. Uzun bir ara vermek her iki tarafı da birbirinden uzaklaştırır ve neredeyse tamamen ayrılma noktasına getirebilir. Bu noktaya gelmemek için dikkat etmek gerekir.


6-Birbirinize Söyleyecek Güzel Sözleriniz Kalmadı mı?

Birbirinize her zaman güzel sözler söylemek zorunda değilsiniz, fakat her gün birbirinizi hoş ve güzel sözlerle şımartmalısınız. Eğer bu sözleriniz artık yoksa ve yakın çevrenize ilişkinizin monotonluğuyla ilgili yakınıyorsanız ilişkinize ufak bir ara vermenin zamanı gelmiştir. Unutma ki herkes güzel sözler duymayı önemser ve bu onların daha motiveli yaşamasını sağlar.


7-Başka İlgi Alanları

Birbirinizle konuşurken bile gözü başkasına mı kayıyor, belki de o sırada sizinle ilgilenmek ve sizi dinlemek yerine başka bir kadını izlemeyi tercih etti! Sizce de böyle bir durumdayken durup ilişkinizin geleceği ile ilgili düşünme zamanı gelmemiş midir?


8-Aldatma

Partnerinizi sizi aldatırken mi yakaladınız, umarım daha önce hiç böyle bir durumda karşılaşmamışsınızdır ve de karşılaşmazsınız. Ama eğer böyle kötü bir durum varsa hemen onu bırakın. Nasıl olur da böyle bir şey yapabilir!


9-Sizi Kötüye mi Kullanıyor?

Eğer sizi sevmek yerine sizden çıkar sağlamaya kalkıyorsa, hiçbir şey söylemeden bu ilişkiyi bırakıp gidin ve bırakın da o sizin peşinizden koşsun. Her insan ilişkisinde sevilmek ve saygı görmek ister.


10-Sesi Sıkıcı mı Geliyor?

Artık sizinle konuşurken eski heyecanı onun sesinden duyamıyorsanız ve sizinle konuşurken canının sıkıldığını hissediyorsanız artık ara vermenin zamanı gelmiştir.


11-Bir Yıl Sonrası

İlişkinizin geleceğini tasarlayabiliyor musunuz? Mesela bir yıl sonra onunla kendini nasıl hayal ediyorsun? Bu sorulara verebilecek bir cevabın yoksa, bu da ayrılmanın yaklaştığını belirtiyordur!


12-Yalnız Başına Zaman Geçirmek

Her ilişkide bireylerin yalnız başlarına geçireceği zamanlar olmalı, fakat siz bu zamanların çok fazla olmasını istiyor ve bu yalnız başınıza geçireceğiniz zamanların hayallerini kuruyorsanız ilişkinizle ilgili büyük bir çıkmazdasınızdır demektir. Bir ilişkide hiçbir zaman birlikteyken keşke yalnız olsaydım ya da keşke şimdi burada olmasaydı da istediklerimi yapsaydım diye düşünülmemelidir.


13-Karşılaştırma

Eğer sevgilini başkalarıyla karşılaştırıyor ve onları daha çekici ve hoş buluyorsan, sevgiline nazik bir açıklama yapıp onu bırakmalısın, yoksa hem sen hem o çok mutsuz olacak.
Eğer yukarıda sorulardan üç ya da dördüne evet diye cevap veriyor ve ne yaptıysan bu şekilde düşünmeni engelleyemiyorsan ilişkinde mutsuzsun demektir ve ayrılma zamanı gelmiştir. Buna inanmıyorsan sadece kendini kandırıyorsun ve hem kendini hem de partnerini üzüyorsun demektir.zaman akıyor ve hayat oldukça kısa, o halde bu zamanlarını üzüntülü harcamamak için partnerinle konuş ve iki medeni insan gibi ayrılmayı deneyin.




Alıntı
________________

~ E & B ~
 
Alt 10 Ağustos 2022, 06:39   #2
Standart

Soğumaya başladıysam bitmiştir direk, diğerlerine bakmaya gerek yok.

 
Alt 17 Ağustos 2022, 21:33   #3
Standart

bilgiler dogru

________________

No MoRe DramA
 
Alt 17 Ağustos 2022, 22:08   #4
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

.Ayrılma Zamanını Gösteren 13 İşaret

________________

Seviyorum içimdeki alıngan ama haylaz çocuğu..
Sever, kırılır, küser..
Ama göz ucuyla hep bir gülücük bekler...
 
Alt 17 Ağustos 2022, 22:36   #5
Standart

Kesinlikle doğru

________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:06.