IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2020, 11:06   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Aşk Düşmanları

Bir ilişkiyi bitiren aslında küçük ayrıntılardır… Biten bir aşkın ardından ağlamak yerine siz nerede hata yaptığınızın bilincine varmalısınız..

Aşk öyle bir duygudur işte… çok seversiniz ve kaybetmekten korkarsınız… Korkmanıza aslında gerek yok, bir ilişkinin bitmesinde elbette sizin de payınız var. Belki hoşunuza gitmez ama, büyük sorunların sebep olduğu sanılan ayrılıkların ardında aslında yalnızca, değiştirilebilir küçük detaylar vardır. Peki bunlar nelerdir? İşte kulağınıza küpe olması gereken ayrıntılar…

TEMBELLİK:

Ayaginizda pembe peluş terlikleriniz, üzerinizde eşofmanınız , yüzünüzde avokado maskeniz olduğu halde kendinize bir bakın. Sizi bu halde görse etkilenir miydi? Mümkün değil. Onun yanında rahat olmakla kendinizi bırakmak arasından ince bir çizgi vardır. Penye gecelik yerine giyilen dantelli iç çamaşırları veya haftada bir gidilen nezih bir akşam yemeği, aranızdaki gizemi artırır.

ANNECİLİK:

Kiyafetleri darmadağın yerde ve siz topluyorsunuz. Erkek arkadaşınıza annelik yapmanın tehlikesi, büyümek istemeyen küçük bir çocukla kalıcı bir ilişki kurma çabanız… Sonra da sorumluluk alabilen bir adam istediğinizde büyük ihtimalle hayal kırıklığına uğrayacaksınız. O ise, sizdeki değişikliği şaşkınlıkla karşılayacaktır. Sevginizi ona hanım evladı gibi davranmaktansa, duygularınızı sözcüklere dökerek gösterin. Tabii ki kendi ihtiyaçlarınızı da dile getirin.

KISKANÇLIK:

Kiskanclik hissi, onun sevgisini hak etmediğinize dair derin bir korkunun dışa vurulmuş halidir. Başka bir kadına ilgi gösteriyorsa bağırıp çağırmayın (çok aleni) ya da ortalığı birbirine katmayın ( çok çaresizce). Kulağına baştan çıkarıcı sözler fısıldayın, ona acımasızca kur yapın. Böylece ilgisinin size kaymasını sağlayarak kendinizden şüphe duymanıza yol açan yıkıcı hislerden kurtulacaksınız.

KATİL SORULAR:

Kadinlarin bazen anlamsız ve feci şekilde sinir bozucu sorular sorarlar. Erkek arkadaşınızın size bağlı kalmasını istiyorsanız ‘Beni ne kadar seviyorsun?’, ‘Sence ben şişman mıyım?’, ‘O gömleği bu pantalonla giymeyeceksin değil mi?’, ‘Yemeğe çıkıp sonra da sinemaya gitmek yerine video kiralayıp pizza ısmarlasak olmaz mı?’ gibi sorular sormaktan kaçının.

kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 10 Ağustos 2022, 06:39   #2
Standart

Kıskançlık

 
Alt 17 Ağustos 2022, 21:32   #3
Standart

kiskanclik hastaliktir careside yok uzak durun

________________

No MoRe DramA
 
Alt 28 Ağustos 2022, 19:14   #4
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bunlar olmadığı sürece uzun bir ilişki kaçınılmaz oluyor zaten.

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:37.