IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sim
  • 1 Post By Publisher


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2020, 11:22   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri Nelerdir?

Kendini Mutlaka Ele Verir: Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri Nelerdir?
Sizinle ilgilendiğini düşündüğünüz bir erkek varsa ancak sizden hoşlanıp hoşlanmadığından tam olarak emin olamıyorsanız aşağıdaki maddelere göz atabilirsiniz.


Erkeklerin çoğu duygularını açık ve net ifade etmeyi sever. Ancak bazen neyi neden yaptıklarını ve sizden hoşlanıp hoşlanmadıklarını kestirmek güç olabilir. Bu yazıyla birlikte karşısındaki kadından hoşlanan bir erkeğin ne gibi davranışlar sergilediğini inceleyeceğiz. Sizinle ilgilendiğini düşündüğünüz bir erkek varsa ancak sizden hoşlanıp hoşlanmadığından tam olarak emin olamıyorsanız aşağıdaki maddelere göz atabilirsiniz. Eğer maddelerin çoğunluğu ilgilendiğiniz kişi ile uyuşuyorsa bu sizden hoşlandığı anlamına gelir.


İşte Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri ve Özellikleri

Nazik Davranışların Sebebi Sizsiniz

Bir erkek karşısındaki kadından hoşlanıyorsa ona ve onunlayken etrafına karşı bir hayli kibar olmaya çalışır. Bir şey yerken bıçak kullanması, garsondan bir şey isterken ‘lütfen’ demesi ya da bir kedi veya köpek gördüğünde ona karşı sevgi dolu yaklaşması buna örnektir. Bu davranışın altında “Ben nazik biriyim ve sana da nazik davranırım. Seni incitmem” mesajı yatar.

Sizinle İlgili Her Şeyi Merak Ederler

Merak konusu, karşınızdaki erkeğin sizden hoşlandığını anlamanın en iyi yollarından biridir. Sürekli soru soruyorsa; okulunuz, işiniz, aileniz ve özellikle hayalleriniz ile ilgileniyorsa bilin ki sizden hoşlanıyor. Sizi tanımaya çalışması aynı zamanda kendine ne kadar uygun olup olmadığınızı tartması anlamına gelir.

Anlattığınız Hiçbir Detayı Unutmazlar
Karşınızdaki kişinin sürekli soru soruyor olması boşa değil. Sizinle ilgilenen bir erkeğin hafızası size göre biraz daha iyi durumda olacaktır. Bu erkek, anlattığınız en ufak bir detayı bile uzun bir aradan sonra hatırlar. Kadınlar için davranışlar daha önemli olurken erkekler için sözler daha önemli olabiliyor. Bu nedenle hakkınızdaki bilgiyi birgün pat diye söylerse hiç şaşırmayın.

İltifat Yağmuruna Tutulabilirsiniz
Bazı erkekler iltifat etmeyi beceremese de içlerinde iyi niyetli olduklarını anlamanız güç değil. Açıkça dile getirmese de dolaylı olarak iltifat etmeye çalışacaktır. Sizden hoşlandığını saklayamayan bir erkek ise muhakkak gözlerinize, ellerinize, saçlarınıza ya da kıyafetinize iltifat edecektir. iltifat etmeyi seven biri ise buna çokça maruz kalmanız da mümkün.

Umarız Mizah Duygusu Gelişmiştir
Erkeklerin “Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanır.” algısından olsa gerek, hoşlandıkları kişi karşısında espri yapma ihtiyacı hissederler. Espri anlayışı gelişmiş biri için bu bir sorun değil. Ancak kötü espri yapan biri için bu durum bir işkenceye dönüşebilir. Bir yandan da bu durum sizden hoşlandığının kesin kanıtıdır. Onu kırmadan durumun tadını çıkarın deriz.

Birden Bire Sahiplenme Duygusu Gelişir
Erkeklerin doğasında olan sahiplenme duygusu çok kısa bir süre sonra ortaya çıkacaktır. Çünkü erkekler etrafa karşı “O benim.” mesajını vermeyi severler. Hoşlandıkları kişiyi bir başkasıyla paylaşma duygusuna asla katlanamazlar ve de kendilerine bir rakip istemezler. Bu nedenle gezdiğiniz yerlere ve kişilere kısa bir süre sonra karışmaya başlayacaklardır. Bu davranış şekli ise sizden kesin olarak hoşlandığının göstergesidir.

Sizi Görünce Sakarlık Yapmaları Muhtemel
Sizden hoşlanan bir erkeğin sizi görünce heyecanlanması, ellerini nereye koyacağını bilememesi gayet normal bir davranıştır. Ancak bunu biraz daha ileri taşıyarak sakarlık yapması da muhtemel. Yanınızdayken heyecandan bardak devirebilir, yürürken birine çarpabilir ya da ayağı takılıp düşme tehlikesi geçirebilir. Tüm bu şapşal sakarlıkları maruz görün. Çünkü sizden hoşlanıyor ve bunun heyecanıyla ne yaptığını bilmiyor.

Sosyal Medyada Stalk Rutinleri Başlar
Size karşı duyguları olan bir erkek, sosyal medya hesaplarınızı yakın mercek altına alacaktır. Sürekli Instagram ve Facebook fotoğraflarınızı inceleyecek, hayallere dalacak ve tüm fotoğraflarınızı seri bir şekilde beğenecektir. Ayrıca fotoğrafınızın altına yorum yapan özellikle erkek kullanıcıları da stalklayacak ve kim olduğunu anlayamazsa size soracaktır. Bu durum sanal ortamda da sahiplenme çabası olarak tanımlanabilir.

Sizi Sürekli Bir Yerlere Davet Ederler
İnsan, doğası gereği hoşlandığı kişiyi sürekli görmek ister. Sizden hoşlanan erkek de bu sebeple sizinle devamlı bir şeyler yapmayı teklif edecektir. Kahve içmeye, yemek yemeye veya yeni bir yeri görmeye gitmek hem muhabbetin gelişmesine hem de biriktirecek anıların çoğalmasına yardımcı olur. Eğer sizde ondan hoşlanıyorsanız kesinlikle bu vakitleri iyi değerlendirin deriz. Çünkü ilk heyecanla yapılan bu buluşmaların tadı asla unutulmaz.

Sizden Ayrılınca Susmayan Mesajlar Başlar
Yanınızdayken tüm dikkatini size veren ve asla telefonunu eline almayan o kişi, yanınızdan ayrıldıktan sonra sürekli mesaj atıyor, gideceğiniz yere ulaşıp ulaşmadığınızı merak ediyor ve de attığınız her mesaja anında cevap veriyorsa bu iş tamamdır. Bu davranış tam anlamıyla “Hayatımdaki en önemli kişilerden biri şu an sensin.” demek oluyor.

Erkeklerin Hoşlanma Belirtilerinde Beden Dilinin Etkisi
Yukarıda bahsi geçen davranışlar olma olasılığı en yüksek davranışlardır. Bunun yanı sıra karşınızdaki kişinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamanın bir yolu daha var. O da erkeklerin beden dilinin ne söylediğidir. Her insan öfkesini, sevincini ve heyecanını vücut dilini kullanarak dışarı yansıtır. Bu nedenle sizden hoşlandığını düşündüğünüz o erkeğin bedenen neler ifade ettiğine de dikkat etmeli.

Jest ve Mimikler Oldukça Önemli
Bir erkek sizden hoşlanıyorsa heyecanı mimiklerine de yansıyacaktır. Duyduğu stresten dolayı çene ve boyun bölgesinde kasılmalar hissedebilirsiniz. Ayrıca sizden hoşlanan erkek farkında olmadan sürekli bir gülümseme halinde olur. Görüşmeniz biraz stres biraz heyecan ve aynı zamanda çokça gülümseme içeriyorsa sizden hoşlandığını belli etmemeye çalışıyordur. Ancak böyle davranarak açık ve net bir şekilde belli ederler.

Sebepsiz Yere Hediye Almaya Başlarlar
Hiç beklemediğiniz bir anda gelen hediye de hoşlantı belirtilerinden biridir. Çünkü insan ilgi duyduğu kişiye durup dururken hediye alır. Bunun altında sizin, onun için özel olduğunuzu ve bunu hissetmenizi istemesi yatmaktadır. Bir çiçek, en sevdiğiniz çikolata, ya da daha önce aranızda bahsi geçen o kitap bir anda avuçlarınızda olabilir.

Saçlar Kendini Ele Verir
İyi görünmek herkesin sevdiği bir durumdur. Birinden hoşlanan erkekler içinse daha da önemli bir konu haline gelebilir. Çünkü hoşlandığın kişinin de seni beğenmesi oldukça iyi hissettirecektir. Bu içgüdüyle erkekler, hoşlandıkları kişi karşısında istemsizce birtakım hareketler sergileyebilirler. Bir erkek sürekli saçlarıyla oynuyor, ellerini nereye koyacağını bilemiyor, kollarını göğüs hizasında bağlıyor ve de bunları sürekli yapıyorsa sizden hoşlandığının bir kanıtı daha denebilir.

Gözler Kalbin Aynasıdır
Birinden hoşlanan bir erkek için gözler çok önemlidir. Bu nedenle başınızı her çevirdiğinizde onunla göz göze gelmenizi sağlar. Çünkü gözler her şeyi anlatır. Bu durumda da genellikle samimi bir tebessüm ederler. Sizden hoşlanan bir erkek size, genellikle kısık, derin ve duygu dolu gözlerle bakar. Bu onların sizi etkilemek adına uyguladığı bir taktiktir. Eğer bakışlarınızı her yerde yakalayan biri varsa gözlerinizi takip eden kişi sizden hoşlanıyor demektir.


Tensel Temasa Dikkat
Dokunma arzusu kendini gösteriyorsa bu kesinlikle bir hoşlanma belirtisidir. Ten uyumu olarak bildiğimiz kavram aynı şekilde dokunma arzusunun öne çıkması anlamına gelir. Kolunuza, bacağınıza yanlışlıkla çarpıyorsa ya da konuşurken parmağıyla sizi dürtüyorsa sizden ciddi derecede hoşlanıyor demektir.

Tüm bunların yanında ilgilendiğiniz erkek sizinle gelecek planları yapıyor, hayallerinize ortak oluyor, size hayata sıkı sıkı tutunmayı öğütlüyorsa ve aynı zamanda bunu uygulayan biriyse sizden çokça hoşlanan birinin karşısında oturuyorsunuz demektir.

kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 14 Ekim 2020, 19:24   #2
Edebî
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bence bu anlatılanlar hoşlanmanın da fazlası olan şeyler diyip söz hakkımı beylere bırakıyorum.

 
Alt 07 Ekim 2022, 15:33   #3
Standart

hoslanmak mi sevilmek daha hos bence

________________

No MoRe DramA
 
Alt 03 Aralık 2022, 07:10   #4
Standart

Detayları unutmamaları..

 
Alt 03 Aralık 2022, 11:09   #5
portrait of beauty
Raina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Yok ya bazı erkeklerde hoşlanır sever bellı etmemeye çalışır
Erkek dunyası cok farklıdır

________________

Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! Kk~
 
Alt 03 Aralık 2022, 11:17   #6
Standart

15 yaş hoşlanma belirtileri bunlar

 
Alt 03 Aralık 2022, 11:29   #7
SendikaLı
MarjinaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sen Aşıksın Arkadaş..d

________________

𝗟𝗼𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗶𝘃𝗲. 𝗟𝗶𝘃𝗲 𝘁𝗵𝗲 𝗹𝗶𝗳𝗲 𝘆𝗼𝘂 𝗹𝗼𝘃𝗲.

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri Nelerdir?
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:21.