IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Romeo


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Mayıs 2020, 20:17   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İlişkilerde Aşıkken Yapılan Hatalar

Şu hayatta başımıza gelebilecek en güzel şey şüphesiz ki âşık olmak. Birini kayıtsız şartsız özgürce sevebilmek, kendinden önce onu düşünmek, egolardan sıyrılarak onu hayatının merkezi haline getirmek… Aşk aslında sözlerle değil gözlerle dile gelir. Aşk önce aklınızı sonra kalbiniz daha sonra bütün vücudunuzu ele geçirir. Her şiirde anlatılan o, her filmin kahramanı o, her roman ondan söz ediyor ve her çiçek onu açıyorsa siz çoktan âşık olmuşsunuz demektir. Diğer taraftan ise aşk insanı kör eder. Öyle ki yaptığınız hataların farkında bile varamazsınız. Etrafınızdaki insanları duymazdan gelirsiniz. Ta ki büyü bozulana kadar. Sonrasında pişman olmamak ve zarar görmemek için bu yazıyı okumanızda fayda var.

Aşıkken yapılan en büyük hatalardan biri karşınızdaki insanı olduğundan çok daha farklı görmektir. Kafanızda oluşturduğunuz insanmış gibi görmek. Aşık olduğunuz kişi bu dönemde size, gerçekte olduğundan çok daha özel ve kusursuz biri gibi görünebilir. Bu nedenle de bir kavga esnasında size karşı kötü davranışlar sergilediğinde ya da bencilce davrandığında hayal kırıklığınız çok büyük olur. Bu fikri zihninizin bir kenarında tutarak, karşınızdaki kişiyi olabildiğince çok tanımaya çalışmalısınız.

İlişkinizde Bu Hataları Yapmaktan Kaçının

Giyiminizi Değiştirmek

İlişkinini ilk zamanlarında her ne kadar rahatsız edici görünmese de aslında çok büyük bir sorunun başlangıcıdır. Sizi kıskanması hoşunuza gidebilir, ama bu şekildeki bir kıskançlık hayatınıza müdahale etme yetkisi verir ve kişisel sınırlarınızı ortadan kaldırır. Buna asla müsaade etmeyin. Giyim tarzınızı kendiniz belirleyebilecek yaştasınız, birilerinin size yönetmesine izin vermeyin. Bu en başta kendinize saygısızlık olur.


Hobilerinizden Vazgeçmek

Aşıkken yapılan sıkça hatalardan birisi de insanların sevgilileri için hobilerini değiştirmesi veya hobilerinden vazgeçmesidir. Sadece sevgiliniz seviyor diye bir şeyi hobi olarak edinmek zorunda değilsiniz. Sevgilinizin yapmaktan hoşlandığı, sizin hoşunuza gitmeyen bir hobiyi yapmak yerine, beraber düşünüp ortak bir noktada buluşabilirsiniz. Ortak hobilere sahip ilişkilerin daha sağlıklı ve eğlenceli bir şekilde devam ettiği görülür bir gerçek. Sırf sevgiliniz bilgisayar oyunu oynamayı seviyor diye sizin de oynamanıza gerek yok. Oyun oynarken onu izleyebilirsiniz. Sizi mutlu eden hobilerden de sakın vazgeçmeyin. Ortak hobiler bularak hem kendinizi hem sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

Arkadaşlarınızdan Uzaklaşmak

İlişkinizin ilk aylarında sürekli birlikte vakit geçirmeyi istemek kadar doğal bir şey yok. Bu sebeple arkadaşlarınızı da bir süre ihmal edebilirsiniz. Ancak ilişkinin ilerleyen zamanlarında buna bir son vermeniz gerekir. Çünkü bir süre sonra arkadaşlarınızı kaybedebilirsiniz. Bu aşıkken yapılan en büyük hatalardan biridir. İki tarafında arkadaşlarıyla eğlenip, vakit geçirmeye ihtiyacı vardır. Arkadaşlarla vakit geçirmek ilişki sırasında oluşacak streslerden daha az etkilenmenizi sağlayabilir. Sırf sevgiliniz istemiyor diye yakın arkadaşlarınızla aranıza mesafe koymayın. Unutmayın ilişkiniz bir gün bitebilir ama dostlarınız daima sizinle kalır.

İşlerinizi Ertelemek

Aşıkken insanlar genellikle bütün işlerini sevdikleri insana göre ayarlarlar. Sevgilinizle görüşmek için can atsanız bile önemli işlerinizi bir kenara ayırmamalısınız. Bu ilişkinize bir katkı sağlamaz. Aşkhayatınıza bir yarar sağlamayacağı gibi iş, eğitim ve kariyer hayatınızı olumsuz yönde etkiler. Onu ne kadar çok severseniz sevin ne kadar özlerseniz özleyin, önce sorumluluklarınızı yerine getirin. Aşk hayatınızı ve iş hayatınızı birbirinden ayırıp bir dengeye oturtmanız, ikisinde de başarı elde etmenizi sağlar.

kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 15 Haziran 2021, 01:19   #2
Standart

herhalimizle kabul edicek insan alalim hayatimiza
guzel bilgiler bunlar tsk ler cnm emegine saglik

________________

No MoRe DramA
 
Alt 17 Haziran 2021, 20:00   #3
Edebî
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

İnanç.

 
Alt 17 Haziran 2021, 20:01   #4
IRC Vip Üyesi
Romeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Aşık olmak başlı başına bir hata

________________

"̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶"
 
Alt 17 Temmuz 2021, 22:32   #5
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Birini olduğu halde sevdikten sonra değiştirmek neden. İnsan sevdiği birini değiştirmez aksine onda olan her şeyi daha da çok sever.

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:22.