IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Ocean
  • 1 Post By WildCat


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2020, 12:27   #1
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kaliteli bir cinsel hayat icin bu tavsiyelere kulak verin!

Cinsellik, iliskilerin onemli parcasi olmasina ragmen konusmaktan genelde kacindigimiz bir konudur. Halbuki kaliteli bir cinsel yasam hem bireysel olarak sizi daha cok tatmin eder hem de iliskinizin omrunu uzatir. Cinsel yasantinizin kalitesini artiracak birkac oneriyle geldik, merak etmeyin oyle janjanli, yapilmasi zor seyler degil bunlar. Ufak dokunuslar bile onemlidir!

Cinsel yasantida neyin ise yarayip yaramadigi kisiden kisiye degisir, bir cift icin icin kurtarici olabilecek tavsiyeler, baska bir ciftte etki yaratmayabilir. Bu yuzden verecegimiz onerileri dikkate alirken mutlaka ama mutlaka partnerinizi dusunerek hareket etmelisiniz. Cinsel yasamin niteligi degisse de su bir gercek ki saglikli ve her iki tarafin da tatmin oldugu bir cinsel yasam iki kisi icin de cok onemlidir.

KALITELI CINSEL YASAM ICIN TAVSIYELER

1. Iletisim anahtardir!

Cinsellik bizim toplumumuzda tabu bir konuydu, bazilarimiz icin hala oyle. Bundan dolayi ciftler kendi aralarinda bile bu konudan konusmaktan kacinabiliyorlar. Kaliteli bir cinsel yasamin en onemli etmeni iletisimdir. Neyi sevip neyi sevmediginizi, neyi denemek istediginizi partnerinizle paylasmalisiniz ki birlikte bir orta yol bulabilin. Her iliskide sorunlar, uyusmazliklar olabilir, onemli olan acik sozlulukle bu meselelerin uzerine gitmektir.

2. Orgazm taklidi yapmayin

Fizyolojik olarak erkeklerin boyle bir sansi yok bildiginiz gibi... ancak kadinlar sIk sIk iliskilerinde karsi tarafin uzulmemesi adina orgazm taklidi yapiyorlar. Birkac dakikalik inleme, ardindan karsi tarafa iltifat, iki tarafin birbirine sirt donup uyumasi, kapanis... Hic de heyecan verici bir cinsel hayat ozeti gibi gelmiyor kulaga, degil mi?

Kadinlarin orgazma ulasmasi erkeklerinkinden bir tik daha zor, daha cetrefilli olabilir, bunda yanlis bir sey yok. Hanimlar, cinsel hayatinizda doyuma ulasmak sizin de hakkiniz, partnerinizden bunu saklamayin, orgazm taklidi yapmayin. Ilk onerimizi de dikkate alarak partnerinizle konusun ki siz de iliskiden gereken tatmini saglayabilin.

Ekran Alintisi

3. Yeniliklere acik olun

Partnerinizi ne kadar seviyor olursaniz olun bir noktada iliskinin, beraberinde de cinsel hayatinizin duraganlasmasi oldukca muhtemel. Bu noktada kolay yolu secip konfor alaninizdan cikmaktan korkmak yerine cinsel hayatinizi renklendirmeyi deneyin. Oyuncaklar, rol yapma, mekan degisIkligi ve farkli fantezilere acik olun ki cinsel hayatiniz gunluk sIkici bir rutine donusmesin.


4. Kendinizi taniyin

Herkesin tahrik olma bicimi farklidir. Bazi insanlar gorsellerden, bazi insanlar sozcuklerden ve ses tonundan, bazilari kokulardan, bazi insanlar da okuduklarindan tahrik olur. Bu kadar erotik romani kim okuyor saniyorsunuz? Kendinizi ve partnerinizi tanir, neden tahrik olduklarini bilirseniz bu sayede onlari iliski oncesinde heyecanlandirabilirsiniz. Bu da cinsel yasamin kalitesini artirir.

5. Kiyastan uzak durun

Gecmise mazi derler, partnerinizi sakin bundan onceki iliskilerinizle kiyaslamayin. Ne kendi zihninizde, ne de sozlu olarak. Kendi zihninizde bunu yapmaniz dikkatinizi dagitirken sozlu yapmaniz partnerinizi kirar.
 
Alt 27 Nisan 2020, 13:07   #2
Standart

ve en önemlisi bunları tek başına yapmayın hiç iyi olmuyor.

 
Alt 13 Haziran 2021, 13:38   #3
Standart

Kiyastan uzak durun

Gecmise mazi derler, partnerinizi sakin bundan onceki iliskilerinizle kiyaslamayin.
Ne kendi zihninizde, ne de sozlu olarak.
Kendi zihninizde bunu yapmaniz dikkatinizi dagitirken sozlu yapmaniz partnerinizi kirar.

kesinlikle evet

________________

No MoRe DramA
 
Alt 13 Haziran 2021, 17:37   #4
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Erken boşalma sorununuz varsa tedavi olun. Yoksa daha maça başlamadan hükmen yenik sayılırsınız ve rakip sahayı terk eder.

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 
Alt 13 Haziran 2021, 18:06   #5
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Gecmise mazi derler, partnerinizi sakin bundan onceki iliskilerinizle kiyaslamayin.
Ne kendi zihninizde, ne de sozlu olarak.
Kendi zihninizde bunu yapmaniz dikkatinizi dagitirken sozlu yapmaniz partnerinizi kirar.

Onaylıyorum.

________________

Kaliteli bir cinsel hayat icin bu tavsiyelere kulak verin!
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:51.