IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


1Beğeni(ler)
  • 1 Post By WildCat


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Nisan 2020, 12:10   #1
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart İlişki Durumu: "Sevgili Aramıyorum"

Bekarlık gerçekten sultanlık, ilişki ise kölelik olabilir mi?

İlişki yaşamak zorunda mıyız? Herkesin ilişki durumu olmak zorunda mı? İlişkimiz yokken tüm enerjimizi yeni bir ilişki yaşamak için uygun adayı bulmak ile mi harcamalıyız? Bekarlık gerçekten sultanlık, ilişki ise kölelik olabilir mi?

Birçok kadın, yetişkinlik hayatının büyük kısmını erkeklerle ve ilişkilere adıyor. Bazı kadınlar ile ilişkiden uzak durmayı ve kendine vakit ayırmayı tercih ediyor. Çift olmaktan korkuyor. Bu düzenin hayatına hükmetmesinden ürküyor! Sosyal çevrede çift olarak tanınmak yerine tek başına ve özgüvenli olarak tanınmak istiyor. Bu şekilde hisseden ve yaşayan kadınlar bu durumu şöyle özetliyor:

"Çift olmak her zaman kendimi bir parça tutsak hissettirmiştir. Bu bir anda kendinizi dışarıdan kilitlenmiş bir odanın içinde bulmaya benziyor."

Çift olma durumundan neden ürkülür?

İlişki başladıktan belli bir süre sonra çiftler çoğu konu hakkında düşüncelerini ortak belirtebiliyorlar. Örneğin; "Biz basketbolu seviyoruz", "Biz henüz Çin mutfağını denemedik" vb gibi. Toplumda bir birey olarak konumlanmak isteyen bu süreçte zorlanıyorlar.

Birlikteliklerdeki tek taraflı fedakarlıklar rahatsız ediyor

Özellikle kadınların, evin her şeyi ile tek başına ilgilenmek zorunda olduğu bir yaşam biçimine mecbur olduğunun dayatılması ve fedakarlıkların karşılıklı yapılmaması bekarlığın, sultanlık olarak kabul görmesini sağlıyor.

Kimi zaman bu yaşam biçimine kadınlar, ya ailesinden gördüğünü uygulamak üzere alışıyor ya da sahip olacağı imkanlar nedeniyle. Kim bilir? Ya da sebepsiz.

Özgürlük ne zaman?

Bekarlığın sultanlık olduğunu varsayan kadınlar, özgürlüğün bir zaman aralığına sıkıştırılmasını hazmedemeklerini söylüyorlar. Çocuğun karnını doyur, giydir, okula gönder. Eşinin ütüsünü yap, mantonu giydir, uğurla. Evi temizle, toparla, alışveriş yap, yemeği hazırla. Bunların ardından kalan vakit, işte o vakit özgürsün!

Çiftleri bir arada tutan nedir?

Bazı çiftlerin birbirini hor gördüğünü, değer vermediğini, fikrini önemsemediğini görsek de bir arada olduklarını görüyoruz! İşte o zaman sorulacak soru şu; "Çiftleri bir arada tutan nedir?"

Birbirinden bıkan, yorulan bu insanlar hayatları değiştirmemek için mi beraberler? Yoksa kendi hayatlarından çoktan vazgeçmişler de çocukları için mi beraberler? Ya da en sıkan, utandıran mı? Para...

Anlamlandıramadığım beraberliklere rağmen, nadir diyebileceğimiz, aşkın ötesine geçmiş, hem dost hem sevgili olan çiftler de tanıyorum. Lakin sayıları oldukça az.





Alıntı
________________

~ E & B ~
 
Alt 13 Haziran 2021, 03:41   #2
Standart

aramiyorum cunki var ))

________________

No MoRe DramA
 
Alt 13 Haziran 2021, 03:43   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

iliski durumu: error djfkfn

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 13 Haziran 2021, 03:45   #4
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Aramıyorum çünkü var.

________________

İlişki Durumu: "Sevgili Aramıyorum"
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:31.