IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2022, 21:27   #1
Standart Bunları asla söylemeyin, evliliğiniz bitebilir!

BULAŞIKLARI ASLA YIKAYAMAZSIN
Chanel, "her zaman" veya "asla" gibi kelimeler kullanırsanız, eşinizin istediğinizi yapmasını asla sağlayamayacağınızı açıkladı. Kocanızın çabalarını küçümsememeniz gerekiyor. Bunun yerine, "Keşke bulaşıklara daha fazla yardım etseydin" gibi ifadeler önerdi.



TEMBELSİN
Zaman zaman eşinin eve gelip kıyafetlerini yerde bıraktığını açıkladı. Bu davranış Chanel’i delirtiyor, bu yüzden ondan durmasını isterken, bunu asla "tembellik" gibi bir karakter kusuruna atfetmedi. Chanel, "Partnerimizin karakterini anlık hataların ötesinde olumsuz olarak yargıladığımızda, aşağılama tehlikesi bölgesine gireriz" dedi.



HEPSİ SENİN SUÇUN
Chanel, işler ters gittiğinde suçlama oyununu oynamamamız konusunda bizi uyardı. Rolümüzün çok küçük olmasına rağmen, eylemlerimizin sorumluluğunu almanın önemli olduğunu açıkladı. Dedi ki: "Diğer kişinin çatışmadan tamamen sorumlu olmadığını kabul etmek istemediğimizde, uzlaşmayı durgunlaştırırız."




BELKİ DE BOŞANMALIYIZ
Uzman, evlilik zor olsa bile boşanmalıyız kelimesini asla söylememeniz gerektiğini belirtti. "'Yapıyorum' dediğimiz gün, her fırtınayı birbirimizle atlatmaya kararlıydık. Boşama' kelimesi evliliğimizin güvenli temeline bir çatlak koyar."




HİSLERİN APTALCA
Chanel, kocanızın nasıl hissettiğini göz ardı edememeniz gerektiğini belirtti. Profesyonel, empati sunmanın anahtar olduğunu ve o kişinin neye ihtiyaç duyacağını anlamak için kendi bencil tepkilerimizin ötesine bakmamız gerektiğini söyledi. Nasıl hissettiğine katılmadığınızda bile, nereden geldiğine saygı duymanın önemli olduğunu açıkladı.




DAHA FAZLA PARA KAZANIYORUM, BENİM KARİYERİM DAHA ÖNEMLİ
Son olarak, güçlü ve sağlıklı bir evlilik istiyorsanız, yüzüne para sürmek asla iyi bir fikir değildir. Chanel, bir haneye katkıda bulunmanın birçok yolu olduğunu açıkladı. Profesyonel, "Yaşam tarzımıza yaptığımız katkıların her ikisini de onurlandırıyoruz ve her birinin parasal getirisine bakılmaksızın bireysel hırslarımıza ortak bir yatırım yapıyoruz. Bu şekilde, düşmanlar veya rakiplerden ziyade yaşam hedeflerimize ulaşmada birbirimize karşı varız."




Alıntı
 
Alt 03 Ekim 2022, 21:37   #2
Standart

buna bakicak olursak tiktok artik bosanma sebebi ahajajaj

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:30.