IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Eylül 2022, 17:02   #1
Standart Sevgilinizin ailesiyle tanıştığınızda asla yapmamanız gerekenler!

ERKEK ARKADAŞINIZLA TARTIŞMAYIN
İlk izlenim her zaman çok önemlidir ve annesiyle ilk tanışmanızda sevgilinizle yaşayacağınız bir tartışma sizin hakkınızda pek de istemeyeceğiniz şeyler düşünmesine sebep olabilir. Daha sonrasında çok uğraşsanız bile bu düşüncelerin oluşturduğu önyargıları yıkmakta fazlasıyla zorlanabilirsiniz. Bu yüzden ihanete uğramak gibi bir durum söz konusu olmadığı takdirde olabildiğiniz en sakin halinizde kalmalısınız.



TELEFONA BAKMAYIN
Karşınızdaki kişi çok konuşkan olmayabilir ya da konuşacak mevzular çok çabuk tükenmiş olabilir ama sakın hemen telefona dalıp kendinizi iyice soyutlamayın. Böyle durumlarda sevgilinizin annesiyle ortak karakter özelliklerinizi bulmak için konu açabilirsiniz. Her erkek annesi kendisiyle ortak karakter özelliklerine sahip bir gelin adayı ister, yapılan araştırmalarda da erkeklerin bilinçaltında annelerine benzeyen bir kadın arayışında oldukları ortaya koyulmuştur. Üstelik ortak konular bulmanız ilişkinizi de güçlendirebilir.



AŞIRI MAKYAJDAN KAÇININ
Abartılı bir makyaj ilk izlenim için iyi olmayabilir bu yüzden daha doğal bir görünüm tercih etmeniz tavsiye edilir.

İlk görüşmenizde giydikleriniz kesinlikle kişisel tarzınızı yansıtmalı. Sonuçta sizin tarzınız olmayan ve normalde hiç tercih etmeyeceğiniz bir kıyafet üzerinizde emanet gibi durabilir. Beden seçiminize dikkat edin üzerinizde aşırı bol ya da aşırı dar bir kıyafet olmasın. Çok abartı, parıltılı, payetli kıyafetler tercih etmeyin; sonuçta eğlence mekanına gitmiyorsunuz. Ayrıca dekolte verdiğiniz bir parça seçmeyin derim, daha ailesini tanımıyorsunuz sizin aile yapınıza göre daha muhafazakar bir yaşantıya sahip olabilirler.



GÖZ TEMASINI KESMEYİN
Göz teması kurmak önemli bir sözsüz davranıştır ve karşınızdaki kişiye bütün odağınızın onda olduğunu belli eder. Tabii ilk karşılaşmanız olduğu için heyecanlı olabilirsiniz. Ancak ne yapacağınızı bilemeyip sürekli gözlerinizi kaçırmanız sizin rahatlamanıza sebep olmaktansa bu süreci uzatacaktır. Eğer karşınızdaki kişiyle göz temasını sürdürürseniz çok daha kısa sürede ortama adapte olabilirsiniz.



Alıntı
 
Alt 03 Ekim 2022, 21:41   #2
Standart

AŞIRI MAKYAJDAN KAÇININ ajajajajaj
aklima simdiki kizlar geldide

________________

No MoRe DramA
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:47.