IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Ağustos 2022, 12:33   #1
YiLDiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sevgiyi Göstermenin Yolları

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sevdiğini Nasıl Gösterirsin?

Tüm dikkatinizi ona verin
Onunla birlikteyken sürekli cep telefonunuzla uğraşıp duruyorsanız, bu erkeğe ”Seninle ilgilenmiyorum. Benim için önemli değilsin” mesajını verir. Erkek beyni, diğer tüm uyarıcıları filtreleyerek sadece bir tek şeye odaklanmak üzerine gelişmiştir. Bu yüzden sadece kendisine odaklanılması hoşuna gider. Onunla birlikteyken sadece onunla ilgilenmeniz ”Sen benim için önceliklisin ve ben seni çok seviyorum” anlamına gelir.

sevgiyi göstermek

Özel bir yemek pişirin
O sürekli duyduğumuz atasözü kesinlikle doğrudur : Erkeğin kalbine giden yol, midesinden geçer. Erkek kesinlikle, kendisine güzel yemekler pişirebilen kadınlardan hoşlanır. Fakat burada önemli olan ona sürekli ”Sana ne pişireyim” dememeniz. Arada sırada sorabilirsiniz elbette ama çoğunlukla onun sevdiği yemekleri, ona sormadan pişirmeli ve güzel bir sofra kurarak o yemeği taçlandırmalısınız.

Güzel giyinin
Onunlayken giyindiğiniz kıyafetlere ne kadar özen gösteriyorsanız bu ”Senin beni beğenmene önem veriyorum” anlamına gelir. İlişkiniz ne kadar uzun sürerse sürsün, onun karşısına paspal gibi çıkmayın. Erkeklerin beyni kadınlarınkine nazaran, görsel ipuçlarına çok daha fazla cevap verir. Sizi seksi bir kıyafetle gördüğünde, onu arzuladığınızı düşündürür. Kırmızı bir elbise giyindiğinizde size karşı koyamaz çünkü kırmızının erkekler üzerinde afrodizyak etkisi vardır.

Kendinize iyi bakın
Sağlıklı bir yaşam elbette öncelikle sizin için önemli fakat stresten uzak olmanız, sağlıklı beslenmeye özen göstermeniz, spor yapmanız gibi şeyler diğer yandan da onu sevdiğinizi ve onunla uzun ve sağlıklı bir hayat yaşamak istediğinizi de gösterir. Bu da sevgiyi göstermenin en iyi yollarından biridir.

Onu övün
Çok fazla poposunu kaldırmadan, yaptığı iyi şeylerin hoşunuza gittiğini söyleyin. Mesela tek seferde kavanoz kapağını açtığı zaman ne kadar güçlü olduğunu söyleyin. Veya iyi araba kullandığını ya da hijyene önem vermesinin harika bir şey olduğunu. Erkek, diğer erkekler arasından neden onu seçtiğinizi bilsin.

Önerilerini mutlaka dinleyin
Hayatınızda önemli bir yere sahip olduğunu ona hissettirmelisiniz. Fikirlerine ve tavsiyelerine değer verdiğinizi bilmeli. Hayatınızdaki sorunları çözebileceğini düşünme fırsatı verin ona. Mesela iş yerinde terfi almak için ne yapmanız gerektiğini sorun. Tavsiyesini dinleyin ve yerine getirin.

Sevgi Nasıl Hissettirilir?

Teşekkür edin
Çöpü boşaltmaya gittiğinde, izlemek istemediğiniz kanalı değiştirdiğinde, yani sizi düşündüğünü veya hayatınızı kolaylaştırıcı herhangi bir şey yaptığında ona mutlaka teşekkür edin. Bu hem onu teşvik eder hem de sizin kıymet bilen tatlı bir insan olduğunuzu görmesini sağlar. İlişkiniz açısından bu çok önemlidir.

Ona sarılın
Yanından ayrılırken ona sımsıkı sarılın. En az yedi saniye ona sarılarak durun. Bu süre belki biraz uzun ama önemli. Bu, onu sevdiğinizi ve ondan ayrılmak istemediğinizi ona gösterir.

Sarılmak

Cinselliğe önem verin
Saatlerce sevişmek elbette güzel fakat ara sıra bu işi hızlıca da yapın. Sizin oksitosin oranınız, onun da dopamin oranı artacak. Siz cinsel ilişki sonrası ona sarıldığınızda hissettiğiniz huzuru hissedeceksiniz, onun ise zevk-ödül merkezi devreye girecek ve mutluluk olacak.

(Alıntıdır)
 
Alt 28 Ağustos 2022, 03:36   #2
Standart

gostermeye gerek yok hissettirmek daha onemli

________________

No MoRe DramA
 
Alt 28 Ağustos 2022, 09:32   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

mincirman, isirmak, yanaklarini büzstürüp kemirmek

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:35.