IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Arşiv Odası İRCRehberi.Net forum sitemiz üzerinde, güncelliğini yitirmiş ancak arşiv niteliği taşıyan konulara ve başlıklara Arşiv Odası'nda ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Haziran 2021, 02:39   #1
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Şenol Güneş: Bizden daha iyi takıma kaybettik

A Milli Takımımızda teknik direktör Şenol Güneş, İtalya maçının ardından konuştu.

Şenol Güneş: Bizden daha iyi takıma kaybettik

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, İtalya'ya EURO 2020'nin açılış maçında 3-0 yenildiğimiz müsabakanın ardından konuştu.

İstediğimiz oyunu oynayamadığımızı belirten deneyimli hoca, "Açılış maçında ev sahibi ile oynadık. Beklentimiz güzel bir oyundu. Oyunumuzu onlara göstermeyi düşündük ama rakip, bizden üstündü. İlk yarıda rakibin baskısından çıkamadık. Basit topu kaybettik. Baskıyla bizden kolay toplar aldı. Yediğimiz golden sonra oyundan düştük. Bizim oyun tarzımız bu değildi. Daha üstün rakip vardı. Savunmadan çıkarken top kaybederek, mahkum oynamaya başladık. Bizden daha iyi takıma kaybettik. Oyunumuzun onlardan kötü olduğunu gördük. Ancak kendi oyunumuzun da gerisinde kaldık. Yorulduk. Golü geç yeseydik, daha savaşçı olabilirdik." dedi.

Galler maçında bu maçı telafi edebileceğimizi söyleyen Şenol Güneş, "Bu bir turnuva, ikinci maçımıza hazırlanacağız. Galler maçında umduğumuz oyunu sahaya yansıtıp, iyi bir skor almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"ELEŞTİRİLERİ BİLMİYORUM"
Eleştirilerden haberi olmadığını söyleyen antrenör, "Bu maçı kazansak da yarış devam edecekti. Toparlanıp, iki maçımız için çalışmaya başlayacağız. İtalya sahayı ve topu iyi kullandı. Biz düşünce olarak iyi durduk ama çok top kaybettik. İkinci yarı golden sonra düştük. Sosyal medyadaki eleştirileri bilmiyorum, maç yeni bitti. Skordan ev oyundan memnun değiliz. Senaryomuz bu değildi. Tam tersi de olabilirdi. Skorun olumsuz olduğu yerde, oyun da beklentilerin altındaysa, eleştirilere saygı duyarım. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Rakibe cevap veremedik." diye konuştu.

Ümitlerin devam ettiğini kaydeden Şenol Güneş, "Gruptan çıkma şansımız var, bunu kullanmak istiyoruz. İtalya'yı yenseydik, İtalya'dan büyük olduğumuzu söylemeyecektik." diyerek sözlerini noktaladı.
________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 
Alt 12 Haziran 2021, 09:26   #2
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hey Allam yaa.. Başladı züğürt tesellisine yine..

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:09.