IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Arşiv Odası İRCRehberi.Net forum sitemiz üzerinde, güncelliğini yitirmiş ancak arşiv niteliği taşıyan konulara ve başlıklara Arşiv Odası'nda ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sim
  • 1 Post By Berru
  • 1 Post By melankolik


Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Mayıs 2020, 11:00   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Siyah Diş Macunu Nedir?

Popüler kişisel bakım ürünleri arasında yerini alan siyah diş macunu, kullanıcıların oldukça ilgisini çeken farklı bir görünüme sahip. Ancak faydalarıyla da dikkat çekilmesi gereken bir ürün olan siyah diş macunu hakkında detaylı bilgilere aşağıdaki yazımızdan ulaşabilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Beyaz bir gülüşe sahip olmak elbette herkesin dileğidir. Ancak bunu mümkün kılmanın herkes için değişen yöntemleri vardır ve lekelerden ya da sararmalardan hekime başvurmaksızın kurtulmak her zaman mümkün olmayabilir. Bu nedenle düzenle ağız ve diş bakımının önemi ön plana çıkmakta, istenen beyazlık için diş beyazlatan diş macunları daha çok tercih edilmektedir.

Siyah Diş Macunu Nedir?

Yabancı ülkeler için adı ilk olarak Blackwood olarak yayılan, farklı firma ve markaların kendilerine ait ürünleri tasarlayabildiği ancak özünde huş ağacı kömüründen elde edilmekte olan siyah renkteki bir tür diş macunudur. Kullanıcı yorumları ve firma vaatleri göz önünde bulundurulduğunda bu ürünün bir hafta içinde dişlerde beyazlatma etkisinin görüldüğü fark edilebilir.

Renginden dolayı ilk kez kullananları aslında şaşırtan ve şüpheye düşüren bu diş macunu, beyazlaştırma işlem için biraz değişik gelebilir. Ancak son dönemin en revaçta diş beyazlatma ürünleri arasında yerini alan bu diş macunu, piyasaya farklı markalarla çıkmaya devam eden ve pek çok kişinin faydasını gördüğü bir ürün türünü halini almıştır. Tadı yönünden bu diş macununun da tıpkı diğerleri gibi mentol tadında olduğunu ve rengiyle tat ya da kokusunun bir ilişkisi olmadığını eklemekte fayda vardır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Siyah Diş Macunu Kullanmanın Faydaları Nelerdir?

Siyah diş macunları kullanıcılarından farklı yorumlar almış olsa da bakıldığında içeriği nedeniyle genel faydalarından şu şekilde bahsetmek mümkün olmaktadır.
  • Diş etlerinin korunması ve diş minesinin kuvvetlenmesi,
  • Beyaz dişlerin görünümünün korunması,
  • Kötü ağız kokusunun önlenmesi,
  • Bakterilerden kaynaklanan diş plaklarının giderilmesi,
  • Bitkisel formülü sayesinde diş taşlarını temizlemesi,
  • Ağız içindeki pH dengesinin sağlanması,
  • Diş dışının ve etlerinin nazik bir şekilde artıklardan arındırılması

Görüldüğü gibi genel vaatler içerisinde ağız sağlığı açısından diğer prestijli ürünlerle arasında bir fark görülmeyen karbon diş macunu kullanmanın en belirgin farkı beyazlık üzerinedir. Pek çok kullanıcın ürünün rengine karşı ön yargılı yaklaşımının tersine, macunu bu denli ünlü kılan kısa sürede sağladığı beyazlatıcı etkidir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Siyah Diş Macunu Kullananlar Ne Diyor?
Siyah diş macunu kullanıcı yorumları hakkında genelleme yapılırsa, ürünün diğer diş macunlarına nazaran daha az olmakla birlikte ağız içinde köpürdüğü, bitkisel içerikli olduğundan herhangi bir kimyasal madde tadı ya da kokusu vermediği, kullanım sonrasında etkilerinin yaklaşık bir hafta içerisinde görüldüğü anlaşılıyor.

Siyah Diş Macunu Nereden Alınıyor?

Siyah diş macunu nereden alınır, sorusunun yanıtını merak edenler için pek çok alternatif mevcut. Marketler, kozmetik ve bakım mağazalarının yanı sıra farklı online alışveriş siteleri bu ürünü temin edebileceğiniz yerler olmaktadır.
________________

Hope. . . ✨
 
Alt 17 Mayıs 2020, 11:02   #2
Standart

Ben odun kömürünü tercih ederim

________________

*Samimiyetiniz değil

-Pazarlığınız içten !
 
Alt 18 Mayıs 2020, 01:15   #3
Standart

deneyeceğim teşekkürler

 
Kilitli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:14.