IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Arşiv Odası İRCRehberi.Net forum sitemiz üzerinde, güncelliğini yitirmiş ancak arşiv niteliği taşıyan konulara ve başlıklara Arşiv Odası'nda ulaşabilirsiniz.

Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2020, 12:12   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yuvarlak yüze kontür nasıl yapılır?

Kontürleme yüzünüzdeki en iyi özellikleri tanımlamanın, çarpıcı kontrast yaratmanın ve güzelliğinizi ön plana çıkarmanın hem kolay hem de hızlı bir yoludur. Yuvarlak yüze kontür uygulaması yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta yüz şeklinin daha oval görünmesini sağlamak ve yüzü kontürleme tekniği ile çerçevelemektir. Peki, yuvarlak yüze kontür nasıl yapılır?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yüzünüzün yuvarlak görüntüsünü kaybederek daha ince ve uzun görünmesini istiyorsanız bunu yapmanın en iyi yolu kontür tekniğidir. Aynı zaman da uygun bir göz ve dudak makyajı ile baştan sona mükemmel bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Kontür uygulaması ile herkes doğal gölgeleri bronzlaştırıcıyla izleyerek yanaklarını, alnını ve çene çizgisini çerçeveleyebilir. Yüz şeklinizi tanımladıktan sonra yüz tipinize uygun kontürleme işlemi ile nispeten kolay ve çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. İşte yuvarlak yüzü daha uzun ve ince bir yüz görünümüne kavuşturmayı sağlayacak kontürleme tekniği…

GÖZLERİNİ ORTAYA ÇIKAR
Yuvarlak yüzlerde en çok dikkat çeken bölge yanak ve çene kısmıdır. Bunu ortadan kaldırmak için dikkati yukarı kısma yani gözlere çekerek daha uyumlu bir görünüme sahip olabilirsiniz. Eyeliner ve kahve tonlarında makyaj ile gözlerinizi ortaya çıkarmanız mümkün.

YUVARLAK YÜZE KONTÜR NASIL YAPILIR?
Yüzünüzü daha uzun ve ince göstermek kontür tekniği ile oldukça kolaydır. Bunun için burun kenarlarına, elmacık kemiklerinin hemen üzerine, kaş kemiklerine ve çenenin en sivri noktasına aydınlatıcı uygulaman gerekir. Elmacık kemiklerinizin alt kısmına, alnın üst kısmına, çene kemiği ve şakaklara koyu kontürü fırça yardımı ile hafifçe dağıt.
________________

Hope. . . ✨
 
Kilitli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:07.