IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Arşiv Odası İRCRehberi.Net forum sitemiz üzerinde, güncelliğini yitirmiş ancak arşiv niteliği taşıyan konulara ve başlıklara Arşiv Odası'nda ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Mayıs 2020, 12:09   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 16-17-18-19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı uygulanacak? 9 il yasak kapsamından çıkarıldı!

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı 19 Mayıs ile birleştirildiğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Bu karar kapsamında 16-17-18-19 mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulamasına devam edilecek. Buna ek olarak 9 İl yasak kapsamından çıkarıldı.

16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düzenlenen kabine toplantısının ardından bu hafta yasağın 4 gün ilan edileceğini açıkladı. Ayrıca geçtiğimiz hafta 31 ilden uygulanan yasağın 24 ile düşürüldüğünü açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta 9 ilin daha listeden çıkarıldığını duyurdu.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI 4 GÜN MÜ UYGULANACAK?
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre 16/17/18/19 Mayıs tarihinde yani 4 gün sokağa çıkma yasağı yasağı ilan edildi. Bu kapsamda yasak 15 Mayıs saat 24.00 itibari ile başlayacak. 19 Mayıs saa 24.00 itibari ile sona erecek.

HANGİ İLLERDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULANACAK?
Sokağa çıkma yasağının 19 Mayıs ile birleştirilmesi halinde Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van) ile Zonguldak il sınırı dahil uygulanacak.

HANGİ İLLER YASAK KAPSAMINDAN ÇIKARILDI?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Tekirdağ illeri yasak kapsamından çıkarıldı.
________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:24.