IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Arşiv Odası İRCRehberi.Net forum sitemiz üzerinde, güncelliğini yitirmiş ancak arşiv niteliği taşıyan konulara ve başlıklara Arşiv Odası'nda ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2020, 11:15   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart NATO helikopteri denize düştü! Türkiye harekete geçti

MSB'den yapılan açıklamaya göre; İyon Denizi'nde Kanada Hava Kuvvetleri'ne ait bir uçak düştü. Türk ve İtalya fırkateynleri arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Dün akşam saatlerinde Kanada'ya ait NATO helikopteri İyon Denizi'ne düştü. Bölgede bulunan Türk fırkateyni TCG SALİHREİS ile İtalyan FASAN Fırkateyni düşen helikopteri ve mürettebatını arama-kurtarma çalışması başlattı. Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

MSB'DEN AÇIKLAMA

MSB'den yapılan açıklamada, "NATO SNMG-2'de görevli Kanada'ya ait FREDERICTON Fırkateyni'nin helikopteri dün akşam saat 20.00'de İyon Denizi'ne düştü. SNMG-2'de görevli bulunan TCG SALİHREİS Fırkateynimiz ile İtalyan FASAN Fırkateyni, düşen helikopteri ve mürettebatını arama-kurtarma çalışması başlattı." ifadelerine yer verildi.

NATO'DAN AÇIKLAMA

Avrupa Müttefik Kuvvetleri Yüksek Karargahı'ndan (SHAPE) Albay Juanita Chang, arama kurtarma çalışmalarının yürütüldüğünü kaydetti. Ulusal uyarı sistemlerinin de devreye sokulduğunu aktaran Chang, "NATO komutasında görev yapan savaş gemisi üzerindeki bir helikopterle ilgili kaza olduğunu teyit ediyorum." ifadesini kullandı.
________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:13.