IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


9Beğeni(ler)


 
Seçenekler Stil
Alt 15 Mayıs 2020, 14:14   #1
Webmaster
AreS1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Dertleşme

Sanal Dertleşme

Bugün biraz dertleşelimmi ?
Dinliyecekmisin içimdeki çığlığı ?
Evet bugünde aşırı duygusal moddayım.Hoş herzaman öleyimde içim daraldıkça yazıya dökerim ki bir nebze Rahatlayayım.. Niye bir dostunla arkadasınla konuşmuyorsunda bir kuru kağıda yazıyorsun mu diyorsun?
Sen yaptın sonuc hep hüsran olmadımı ? Herkesi kendin gibi görmedinmi ? İnanıp güvenmedinmi? Bende yaptım Halada yapıyorum hala değiştiremedim kendimi napalım insanlar beni kötü,zararlı yada çalan çırpan olarak gördüğünde öylemi oluyorum ? Beni benden en iyi yaradan bilir.Kişiler bilse ne bilmese ne!
Önemli olan neydi ? Güvendi samimiyetti inanmaktı .. Ama napıyoruz el birliğiyle onu yok ediyoruz peki bunu niye yapıyoruz Sol kulağımıza fısıldayanın sözünü dinleyip çok güzel şekilde kalp kırıp arkasından konuşup yavaşca öldürüyoruz.

Git gide sessizliğe bürünüyorum kayboluyorum yeryüzünden kimsenin farkına varmadan düşüyorum kimsesizliğin kucağına.. Kimisi ego peşinde kimi menfaatinin.. Peki sana bana ne oldu yaşarken öldü derlerya hah işte o biziz..
Bizim gibilerin güvenip inanların ve sonrasına vurulanların bir şehri olsa milyonlarcası o şehri keşfederdi buna eminim.
Ee geldim sana dertleştim Sohbet ettim yada bir sırrımı söledim hani dostluk kardeşlik güveni vardıya aramıza yalancıktan olan,pekiya sen neyaptın bana maskende bir gülümseme kardesim dostum güven bana benden cıkmaz kimseye dedin arkamı döndüğümde başkasına söledin !!

Güvenmek

Herzaman korkmuşumdur Yanlış Tanınmak ve Bilimmekten. insanın başına heran gelebiliyor çünki ben artık buna inandım. Nasıl mı ? En cok korktuğun herneyse. Mutlaka basına geliyor ne dilin kemiği var nede sözlerin tükenişi.
Yeterki içinde kötülük olmasın. Kimi kardeş kimi dost olarak görünürde sırtından vuranın cok olur görmessin bile yüzüne gülüp arkandan iş cevirenlerin yokmu sanıyorsun tabiki var.
Bunu en çok etrafındaki insanlardan görürsün yeterki en ufak birşeyini görmesinler anında kulaktan kulağa oynarlar. Bunu çok kez yaşamış biri olarak hala akıllandımmı derseniz hayır herkezin bana yaklaşımını hep iyi nitelendirdim . Bazen ağır bedeller ödesemde çoğu sevdiğim insanları kaybetsemde hala akıllanmadım. Art niyet beslemeden düşünmeden konuşurum Sonra tabi ceremesini çekerim yine elhamdülillah vardır bundada bir hayır deyip susmayı hep tercih ettim yapılanlara karşı hani derlerya susmak en güzel cevaptır diye..
Susalım Bırakalımda yaradan elbette hesabını birgün ölmeden soracaktır. Tabi bu anlayana..
 
 

« Hayat | Önyargı »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:35.