![]() |
| | #1 |
| Çok sinirliyseniz elinizden geldiğince bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmaya bakın, dışarı çıkın, hava alın, gezin, yürüyüş yapın, spor yapın, sizi eğlendirecek şeylerle ilgilenin, komik videolar vb. olabilir. Sinirinizi geçirecek şeylere odaklanın. Aklınızda siniz sinirlendiren o düşünceleri unutmaya çalışın..
________________ Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler. Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler. Sustum, kahrından susuyor dediler; biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler.. | |
| |
| | #2 |
| o ortamdan ayrilmak en mantiklisi yoksa er veya gec tartismaya donucektir 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Uzaklaşmak her zaman iyidir sakinleşene kadar uzaklaşmalı çıkıp hava almalı.. ;) 👍 1
________________ Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler. Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler. Sustum, kahrından susuyor dediler; biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler.. | |
| |
| | #4 |
| Çivi çiviyi söker. Sorun her ne ise olayı sıcağın sıcağına çözmeyi yeğlerim. O sinirimi atacağım illa ki 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır derler. Sizin de bakış açınız böyle olmalı. 👍 1
| |
| | #6 |
| Sinirlendiginiz zaman gozlerinizi kapatip, En çok sevdiginiz ortamda bulundugunuzu hayal edin...Sakinlesmeniz kolay olur 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| Ortamı terketmek yeterlidir
________________ | |
| |
| | #8 |
| Müzik dinlemeliiii
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #9 |
| Derin derin nefes Ortam değişimi
________________ | |