![]() |
| yazan Hümaşah 07 Ağustos 2021, 17:11
Kalbimin en derin köşesinden sesleniyorum sana bir mum ışığında... Gözyaşlarımın dinmediği acı günümde haykırıyorum sana... Bir kor ateş gibi yanarken hasretinden en derin kuyulardan sesleniyorum sana... Duyuyor musun sahiden beni ömrümün en anlamlı baharı? Şimdi derin hüzündeyim sensiz, kayboluyorum yokluğunda... Oysa birgüneş gibi doğmuştun sen; Dünyama... Hayallerime... Ömrüme... Duy haykırışlarımı, hisset sana olan derin özlemimi her sabah yeniden cihana gözümü açtığımda yeniden göreyim yanımda seni, yeniden güneş gibi doğ ömrüme ey can parem... 👍 5 |
| Görüntüleme 454
Yorumlar 10
|
| | #2 |
| yurekten seslendirilmis kaleminize saglik 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #3 |
| Yakarış gibi olmus yüreğine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Kalemine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Kalemine sağlık bitanem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #6 |
| Ahh kuzucum benim minikim minnoşum , yüreğini yiyeyim senin Bağıra bağıra seviyorum seni. Emeğine, sağlık kuzucum *) 👍 1 | |
| |
| | #7 |
| yüregine saglik canim benim 👍 1
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #8 |
| Oysa birgüneş gibi doğmuştun sen; Dünyama... Hayallerime... Ömrüme... Sık, sık yazmalısın sen bence canım kardeşim, emeğine yüreğine sağlık.. 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Kalemine ve yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #10 |
| Duyuyor musun sahiden beni ömrümün en anlamlı baharı? Hem duyuyor musun diye kızıyoruz, hemde sevmeye devam ediyoruz.. Kalemine sağlık minnoşum
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |