![]() |
| Merak Ettikleriniz Merak ettiğiniz tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz. |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Dünyanın 5 bin ışık yılı uzağında yer olan büyük bir toz ve gaz bulutu Boomerang Nebula’da sıcaklık eksi 272 derece olarak tahmin ediliyor Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #2 |
| 272 derece olarak tahmin ediliyor. Sözün bittiği yerdeyiz | |
| |
| | #3 |
| Soğuktan nefret ederim öleceksem de güneşte öleyim ben lütfen
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #4 |
| foto cok hos
________________ •quod relinquis, alienum est• | |
| |
| | #5 |
| Bizim arka balkon. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Nebiyan tepesi
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Evrende benden daha soğuk bir şey mi varmış
________________ | |
| |
| | #8 |
| inanmam
________________ | |
| |
| | #9 |
| Bazen bir insanın kalbi bile olabiliyor o en soğuk yer. Usudugumu hissettiğim her yer benim için çok soğuktur.
________________ Eski bir kadınım ben, Siyah-Beyaz fotoğrafları, 45'lik plakları özlüyorum... Yine bir gül nihal alıyor gönlümü eteklerim uçuşarak vals yapıyorum.. Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum Yelpaze ile serinlemek, Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum. Yüzüne bakmaya utandığım, elimi tutmaya kıyamayan, Aşklar hayal ediyorum... Eski bir kadınım ben, İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı, Ölmek istemiyorum... | |
| |
| | #10 |
| Yapmacik insanlar bana buzzzz gibi gelir
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |