![]() |
| | #1 |
| Taksim Meydanı’nda erkek arkadaş için kavga eden Faslı 2 kadın turistten biri, polis tarafından gözaltına alınmak istenince soyundu. Taksim Meydanı'nda 20 Mayıs Perşembe günü yaşanan olayda; Faslı 2 kadın turist, erkek arkadaş meselesinden tartışmaya başladı. Ancak kadınların tartışması, kavgaya dönüştü. Birbirlerine saçlarından tutup vuran kadınlar, gelen polis ekipleri, güçlükle ayırdı. ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 2 | |
| |
| | #2 |
| İlginç bi yöntem. Ee gözaltına alınmaktan kurtulabilmiş mi bari ![]() | |
| |
| | #3 |
| Sanmıyorum, giydirilip paketlenmiştir. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Allahım yarabbim
________________ Bazen de yıldızlar bakar. İnsanlar kayar hayatımızdan.. | |
| |
| | #5 |
| Buda yeni moda oldu.
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #6 |
| Tövbe estağfurullah
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #7 |
| Taksim de sıradan bir gün
________________ "̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶" √ | |
| |
| | #8 |
| Oohhhh bu ne ((:
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #9 |
| millet soyunacak yer arıyor. (: | |
| |
| | #10 |
| Fethi vardı bizim tarlabaşı'nda. Yıllar önce.. Her türlü illegal işin içinde. Hırsızlıkta var tabi. Gasp, uyuşturucu ne desen var çocukta. Çocuk diyorum daha o zaman yaşı 15 felandı. Çok güzelde arapça konuşurdu. O yaşta 4 dil vardı çocukta. Farsça, arapça, kürtçe ve türkçe. Zeka on numara ancak kaderin darbesini yemiş bir kere.. Memurlar her tarlabaşı'na operasyon yaptığında alırdı jileti eline çıkarırdı tişörtü gömleği kendini jiletler sağa sola saldırır yine de polise teslim etmezdi kendini. Polis bile korkardı bundan. Çünkü çocuğa bir şey olsa hem reşit değil, hemde sebebi olurdu diye geri çekilirdi. 1 ay önce haberini aldım şafak baskınında göz altına almışlar mahkemesi devam ediyor. Metris'te şuan. Uzun lafın kısası bu yeni bir moda değil. Yıllardan gelen bir yöntem. Tabi bu kadında işe yaramamamış çünkü hem 18 den büyük hemde kadın. Soyundu diye kimse peşini bırakmaz. Haberin devamı yer almamış konuda ama eminim tutuklandıklarına.. 👍 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |