Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2021, 00:44   #10
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fethi vardı bizim tarlabaşı'nda. Yıllar önce.. Her türlü illegal işin içinde. Hırsızlıkta var tabi. Gasp, uyuşturucu ne desen var çocukta. Çocuk diyorum daha o zaman yaşı 15 felandı. Çok güzelde arapça konuşurdu. O yaşta 4 dil vardı çocukta. Farsça, arapça, kürtçe ve türkçe. Zeka on numara ancak kaderin darbesini yemiş bir kere.. Memurlar her tarlabaşı'na operasyon yaptığında alırdı jileti eline çıkarırdı tişörtü gömleği kendini jiletler sağa sola saldırır yine de polise teslim etmezdi kendini. Polis bile korkardı bundan. Çünkü çocuğa bir şey olsa hem reşit değil, hemde sebebi olurdu diye geri çekilirdi. 1 ay önce haberini aldım şafak baskınında göz altına almışlar mahkemesi devam ediyor. Metris'te şuan. Uzun lafın kısası bu yeni bir moda değil. Yıllardan gelen bir yöntem. Tabi bu kadında işe yaramamamış çünkü hem 18 den büyük hemde kadın. Soyundu diye kimse peşini bırakmaz.
Haberin devamı yer almamış konuda ama eminim tutuklandıklarına..

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .

birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken...

28/08/2025

sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz.