![]() |
| | #1 |
| Vedalar ansizin oLur en son kime ne icin Veda ettiniz ? | |
| |
| | #2 |
| En son 3 ay önce nedeni bende kalsin | |
| |
| | #3 |
| 2 gün önce kuzenimi askere uğurladik. En büyük asker bizim askerrrrr !!!
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #4 |
| yorgundum. empati yapmak bile istemiyordum artık. her bağladığım düğümün elimde biraz daha yara açmasından bıkmıştım. yaraların acısı sevgiden ağır basıyordu. hiç bir şey değişmiyor dönüşmüyor daha da batıyorduk. pamuk ipliğine tutunuyordum. pamuk bile utanıyordu halinden. katilin kim olduğunu bildiğim bir polisiye film izliyor gibiydim. rengi soluk, neşesi kaçıktı. sürekli yağmur yağıyor ama hiç gökkuşağı çıkmıyordu. gökkuşağı olmaya karar verdim ve yağmura veda ettim. tüm bereketine teşekkür ederim. 👍 3
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
Kendi gökkuşağını yapanlar diyarına hoşgeldin , Biraz yorulmuş gibisin ama iyi olacaksın. Sorun yok. ![]() 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | ||
| |
| | #6 |
| aslaa veda etmem birgun yine dunya kucuk karsima cikicaktir illa ((:
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #7 |
| Arkadaşımı.
________________ ![]() "Şimdi açsam pencereyi de beklesem. Sen gelsen. Olmaz ya hani geliversen. Hiç bir şey sormasan. Hiç bir şey söylemesen. Sussam... Sussan... Sussak...'' #cemalsüreyya | |
| |
| | #8 |
| herkese ve her şeye ansızın veda ettiğim bugünlerde kendimi boş hissettiğimi söylemeliyim. ansızın vedalar hep iyidir , düşünürsen veda edemezsin çünkü. öyle bir gitmelisin ki insanlar arkandan bakakalmalı. son günlerde yaptığım en iyi şeylerden birisi gitmek, kaçmak adı her neyse işte.. yeşilleneceğiz, hem ben hem kaçtığım insanlar.. | |
| |
| | #9 |
| Alafranga tuvaletle sifon çalışmadığı için vedalaşıp normal tuvaletle aşk yaşamaya karar verdim.
________________ Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır.. | |
| |
| | #10 |
| Gereksiz uzamış ve kırılıp beni üzüyordu. Baktım da ben artık bununla baş edemeyeceğim. Yeter artık dedim ve aldım elime tırnak makasımı. Tırnaklarıma veda ettim.
________________ ![]() | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |