![]() |
| | #1 |
![]() Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 20 Ekim 2017’de 20 Mayıs’ı Arılar Günü ilan etti. Son üç yıldır dünyanın her yerinde 20 Mayıs Arılar Günü olarak kutlanıyor.. "Arılar yeryüzünden kaybolursa insanın sadece 4 yıl ömrü kalır. Arı olmazsa döllenme, bitki, hayvan, insan olmaz." (Albert Einstein)
________________ | |
| |
| | #2 |
| tüm emekçi arıların gününü kutlarım. 👍 3
________________ Too glam to give a damn | |
| |
| | #3 |
| Kutlu olsun sizinde bu gününüz. Arılar kadar olsaydım. 👍 1
________________ ** Gözlerini parlatan şey icin savaşmamak ne büyük korkaklık. ** | |
| |
| | #4 |
| Başta arı maya olmak üzere Hepsinin kutlu olsun 👍 2
________________ "̶t̶h̶e̶y̶'̶r̶e̶ ̶n̶o̶t̶ ̶l̶i̶k̶e̶ ̶m̶e̶" √ | |
| |
| | #5 |
| Başta arı gibi çalışan yönetimim olmak üzere arılar günümüzü kutlarım 👍 2
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| Toplanın. Size bu güne özel arılarla ilgili maceramı anlatacağım. Ben küçükken bahçeli bi evde oturuyorduk ve anamın çiçekleri babamın çiçekleri derken bahçe arı kaynıyordu. Haliyle korkudan arkadaşlarımla kardeşlerimle bahçede oynayamazdık. Bi gün şeytan dürttü ya arkadaşlarımın da aklına girerek arıları öldürmemiz gerektiğine hepsini ikna ettim. Savaşımız başlamış oldu. Hepimiz elimize aldığımız mermer taşlarla, canla başla arıları öldürmeye çalışıyorduk en çok arı öldüren de mahallenin çete başı olacaktı. Bayağıda bi arı öldürmüştük aslında. Bi süre sonra bahçede bizi fark eden ama ne yaptığımıza anlam veremeyen annem yanıma gelip bana ne yaptığımızı sordu bende durumu söyledim. Annemin gözü o an, sıkı sıkı tuttuğum avucuma kaydı ve başına gelenleri anlamış gibi avucumu açmamı söyledi. Ama nafile.. Öldürdüğümü düşündüğüm arıları avucumda toplayan ben (küçükken de çok zekiymişim), ölmeyen arıların avucumu sokmasından dolayı avucumu açamadım bi süre. Zor bela açtığımdaysa elim, şişirilmiş bir cerrah eldiveni gibiydi. O günü hiç unutmam, arılar günü sayesinde bi kez daha hatırlamış oldum. Avucumu sokan arıları burdan saygıyla anıyorum 👍 5 | |
| |
| | #7 |
| arilar bal yapmis gunleri kutlu olsun 👍 1
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #8 |
| Savaşımız başlamış oldu. Hepimiz elimize aldığımız mermer taşlarla, canla başla arıları öldürmeye çalışıyorduk en çok arı öldüren de mahallenin çete başı olacaktı. Ahahah @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hikayelerini itiraflarda paylaşsan büyük hit yaratır kankam koptum 👍 1
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #9 | |
| Alıntı:
yapabilirim bendeki itirafları sen biliyon 👍 1 | ||
| |
| | #10 |
| Yaz geldi çiçekler açtı arılar hep dolaştı X2 Ari viz viz viz. Ari viz viz viz. Diye dolaşır... Demesem icimde kalirdi.
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| Kilitli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |