![]() |
| |
| | #1 |
| İzmir’in Buca ilçesinde uyuşturucu kullandığı için tartıştığı kızını, eşarpla boğarak öldürdüğü ileri sürülen anne tutuklandı. Olayla ilgili gözaltına alınan diğer 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. ![]() Olay, 17 Mayıs günü ilçeye bağlı Laleli Mahallesi 421 Sokak’ta bulunan bir apartmanın giriş katında meydana geldi. A.V., isimli bir kadın, Buca İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek "Kızımı öldürdüm" diyerek polis ekiplerine teslim oldu. Şüpheli kadının iddiası üzerine ekipler, kadını gözaltına alırken, verdiği ifade üzerine adrese 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese giden sağlık ekipleri, A.V.’nin kızı 29 yaşındaki Zeynep V.’nin boğularak öldüğünü belirledi. Polis ekipleri, evde bulunan A.V’nin eşi S.V. ve oğlu Ö.V.’yi gözaltına aldı. Zeynep V.’nin cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. kaynak. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Hmmmmmmm.
________________ "schengen'imi çıkartıp masaya vuruyorum :d" | |
| |
| | #3 |
| Anne işte yüreği dayanmamıs demekki Gözleri önünde eriyene kendi boğmuş allah evlerden uzak etsin allah rahmet eylesin | |
| |
| | #4 |
| Gözlerim doldu.. Uyuşturucu kullandığına mı üzüleyim? Hayatını annesinin ellerinden kaybetmesine mi? Annesinin yaptıktan sonra teslim olmasına mı? Çok zor Allahımm düşmanımı bile sınama.
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #5 |
| Ne olursa olsun bi anne evladına kıyamaz ama çok üzüldüm cokkkk gencecikkk
________________ Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur. Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür | |
| |
| | #6 |
| uzucu bir olay allahim ya sbr
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #7 |
sen bu dünyaya insan olarak gel, büyü geliş bir birey ve bir kadın ol ve senin seçimin çocuğunu boğmak olsun. oldukça yaralayıcı ve üzücü.
| |