IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


Kadınca Yaşam ve kadın - erkek ilişkilerinin paylaşıldığı bölüm.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
5Beğeni(ler)


 
Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2021, 14:06   #1
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cesur kadınlar 'vintage' erkek sever!

Cesur kadınlar 'vintage' erkek sever!



30- 40'larında olurlar. En az bir kere evlenmiş ve boşanmıştırlar. Başka bir deyişle onları '2. el erkekler' olarak da adlandırabiliriz. Ama bu tip bir erkekle ilişki yaşamak yürek ister, cesaret ister!


Çoğu babalık duygusunu tatmıştır. Feleğin çemberinden geçtiklerini göz önüne alırsak, aşka pek inanmazlar; sık sık sevgili değiştirirler, seks hayatları bir hayli hareketlidir ama yine de günün birinde huzurlu ve dingin bir ilişki yaşamayı umarlar.

Özgürlüklerine düşkündürler ve hiçbir kadın için kolay kolay ödün vermezler. Bazıları kadınlara güvensizdir, yelkenleri suya indirmemek için hayatın tüm bariyerlerini kaparlar.

Bütün bu olumsuz yanlarına karşı, önceden yaşadıkları kocalık halleri, ev ve aile ortamına aşina oluşları ve sahip oldukları hayat deneyimleri bazılarımızı mest etmeye yeter de artar!



Alıntı
👍 1
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:22.