![]() |
| Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hakkındaki kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu Ankara'da gözaltına alındıktan sonra göğüs ve kalp ağrısı sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Gergerlioğlu'nun anjiyo olacağı öğrenildi. TBMM Genel Kurulunda 17 Mart'ta gerçekleştirilen birleşimde, hakkında mahkemece verilen kesinleşmiş hapis cezasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi okunarak milletvekilliği düşürülen Gergerlioğlu hakkında gözaltı kararı verildi. Kararın ardından teslim olması yönündeki 10 günlük süre dolan Gergerlioğlu'nun Ankara'daki evine giden Terörle Mücadele Şube ekipleri, gözaltı işlemini gerçekleştirdi. Gergerlioğlu, Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 👍 1 | |
| |
| | #2 |
| Hak Yerı Buluyor. 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Kaçmak için numara yapıyordur. Hem vatana ihanet et hem devletin hastanesinde tedavi gör. Bunlara aşı bile yapılmaması lazım. 👍 2 | |
| |
| | #4 |
| 14 yıllık siyasetin içinde olan birisi olarak söylüyorum bu hareketler rastlantı olamaz. Kamuoyunun yüzde sekseni bunun yargı değil AKP ve MHP işi olduğunu düşünüyor.. polisler devletin güvenlik birimleridir onlar kendilerine verilen talimatı yerine getiriyor Bundan başkasını yapamazlar neticede emir kuludurlar BOP projesinin bölünecek ülkeler hedefinde Türkiye'de vardır. HDP'ye operasyon yapıyoruz ayağına hiç alakası olmayan gergerlioğlu na yapılan bu zulüm hdp'yi seçmeni gözünde daha büyütür radikalleşmesine hem de HDP'nin oyunun yüzde 15'i aşmasına sebep olacaktır . soruyorum size bu Türkiye'nin hayrınamıdır şimdi bu pkk ile mücadele midir . HDP ile mücadele onların sonuna kadar demokratik yolunu açmak fikir hürriyetinin sonuna kadar kullanmalarına müsaade etmek ve onları merkeze çekmek Türkiye Partisi yapmak için ikna metodunu kullanarak diyalog içinde olmaktır . buna rağmen terör örgütü ile iltisaklı olanların derhal yargı müdahale etmeli ve gereğini yapmalıdır kurumsal olarak bir Parti'ye kapatma davası açmak terörle hiç alakası olmayan insan hakları savunucusu bir aktivisti HDP'ye ceza veriyorum ayağına süründürmek PKK ile mücadele değildir. yaşarsak göreceğiz bu yazıda burada duracak dokunulmazlığın kaldırılması meclisteki baskın hdp'de ki PKK'lılar PKK'lılar ile mücadele bu değil bu şekilde terör örgütünü bitmez. terör örgütünü bitirmenin yolu . 1 terör örgütü ile iltisaklı olan devletlerle aranıza mesafe koyacaksınız onların terör örgütüne yaptıkları yardımların yollarını keseceksiniz. 2 Güneydoğu halkının maddi ve manevi yönden gelişmesini sağlayacaksınız yani vatandaş düşündüğü zaman diyecek ki benim ne güzel devletin var. 3. Terör eylemlemi yapanlar için mutlaka idamı getireceksiniz. Başka yolu yok. 👍 2 | |
| |
| | #5 |
| Atatürkün kurduğu bir ülkede yaşayıp "Ne mutlu Türk'üm diyene" dediğini bilmenize rağmen sırf ırkçılık yapmak adına "kürt ülkesi" demeniz.. Sonra da siz ırkçılık yapıyorsunuz demeniz.. Sizce o zaman sadece Türkler mi vardı ülkede de "Ne mutlu Türk'üm diyene" dedi.. Azıcık düşünce ya gerçekten. Azıcık ileri görüş. Hala nelerle uğraşıyoruz üzülüyorum. 👍 3
________________ barisiyormus her orman , yanginiyla. . ![]() | |
| |
| | #6 |
| Bu şahıs bir aktivist değil, teröristtir. Hak ettiği muameleyi tam olarak görüyor sayılmaz bile. Hdp denen leş yuvasında barınan aşağılıklar en kısa zamanda yok edilmelidir. Ne Mutlu Türk’üm diyene.. 👍 1 | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |