Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2021, 00:19   #4
Siyahizm
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 yıllık siyasetin içinde olan birisi olarak söylüyorum bu hareketler rastlantı olamaz. Kamuoyunun yüzde sekseni bunun yargı değil AKP ve MHP işi olduğunu düşünüyor..

polisler devletin güvenlik birimleridir onlar kendilerine verilen talimatı yerine getiriyor
Bundan başkasını yapamazlar neticede emir kuludurlar

BOP projesinin bölünecek ülkeler hedefinde Türkiye'de vardır.
HDP'ye operasyon yapıyoruz ayağına hiç alakası olmayan gergerlioğlu na yapılan bu zulüm hdp'yi seçmeni gözünde daha büyütür radikalleşmesine
hem de HDP'nin oyunun yüzde 15'i aşmasına sebep olacaktır .
soruyorum size bu Türkiye'nin hayrınamıdır şimdi bu pkk ile mücadele midir .

HDP ile mücadele onların sonuna kadar demokratik yolunu açmak fikir hürriyetinin sonuna kadar kullanmalarına müsaade etmek ve onları merkeze çekmek Türkiye Partisi yapmak için ikna metodunu kullanarak diyalog içinde olmaktır .
buna rağmen terör örgütü ile iltisaklı olanların derhal yargı müdahale etmeli ve gereğini yapmalıdır kurumsal olarak bir Parti'ye kapatma davası açmak terörle hiç alakası olmayan insan hakları savunucusu bir aktivisti HDP'ye ceza veriyorum ayağına süründürmek PKK ile mücadele değildir.
yaşarsak göreceğiz bu yazıda burada duracak dokunulmazlığın kaldırılması meclisteki baskın hdp'de ki PKK'lılar PKK'lılar ile
mücadele bu değil bu şekilde terör örgütünü bitmez.

terör örgütünü bitirmenin yolu .
1 terör örgütü ile iltisaklı olan devletlerle aranıza mesafe koyacaksınız onların terör örgütüne yaptıkları yardımların yollarını keseceksiniz.
2 Güneydoğu halkının maddi ve manevi yönden gelişmesini sağlayacaksınız yani vatandaş düşündüğü zaman diyecek ki benim ne güzel devletin var.

3. Terör eylemlemi yapanlar için mutlaka idamı getireceksiniz.
Başka yolu yok.