IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Güncel ve Son Dakika Haberler Güncel ve Son Dakika Haberler

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
1Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 24 Mart 2021, 20:43   #1
Standart 3 çocuğu taciz etti, yakalanınca polise tehditler savurdu: Aşkım Van Milletvekilini ara

Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde meydana gelen olayda; ismi açıklanmayan bir erkek, Çağlayangil Caddesi üzerinde önünde yürüyen 12 ile 14 yaşları arasında 3 kıza, iddiaya göre sözlü tacizde bulundu. Olayı gören ve tepki gösteren Cihan Menekşe ile şüpheli arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler, yere yatırdıkları şüpheliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan zanlı polisleri, "Aşkım Van milletvekilini arasana. İkiniz de var ya, evinizden alınmazsanız" diyerek tehdit etti.

kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 24 Mart 2021, 20:43   #2
Kimseye Eğecek Başımız Yok Umudumuzun Bittiği Yerde İnadımız Başlar...!
KuzeyAras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nasıl Olacak Bu Ulke.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 25 Mart 2021, 17:35   #3

hee arasin milletvekilini de insallah o millet vekili cesazina iki uc hatta bes kat ekleme yaptirir

3 çocuğu taciz etti, yakalanınca polise tehditler savurdu: Aşkım Van Milletvekilini ara

Alt 25 Mart 2021, 17:54   #4

sanki dayisina guveniyo ))
cek cezani af yok tacize !!

No MoRe DramA

Alt 25 Mart 2021, 18:13   #5
Kimseye Eğecek Başımız Yok Umudumuzun Bittiği Yerde İnadımız Başlar...!
KuzeyAras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dayanamadım Bır Daha Yorum Yapacam Cocuklara Tacız Yapan Her Kımse Karektersızdır Serefsızdır Adıdır. Bunun Gıbıler Bana Denk Gelmezkı 14 Tane Kafasına Bosaltıyım. Hayvanlara Bu Nedır Ya Cocuklara Tecavuz, Tacız Edenlerın Sayısı Cogaldı Bunların Anası Babası Nasıl Egıtım Verıyorlar Burdan Egıtımcılerede Seslenıyorum Bunlara Nasıl Egıtım Verıyorsunuz Bunları Dırek Asalım Gerek Yok Bunun Gıbı Insanlara Oksıjen Israfı Karektersızler Bak Bırde Polısı Tehtıt Edıyor Ulan Senın Curmun Ne Hayvan O Polıste Isını Bıulmıyor kı Sıkacak Kafana Mevsı Mudefa Dıyecek Olayı Kapatacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 25 Mart 2021, 18:26   #6

Alıntı:
KuzeyAras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dayanamadım Bır Daha Yorum Yapacam Cocuklara Tacız Yapan Her Kımse Karektersızdır Serefsızdır Adıdır. Bunun Gıbıler Bana Denk Gelmezkı 14 Tane Kafasına Bosaltıyım. Hayvanlara Bu Nedır Ya Cocuklara Tecavuz, Tacız Edenlerın Sayısı Cogaldı Bunların Anası Babası Nasıl Egıtım Verıyorlar Burdan Egıtımcılerede Seslenıyorum Bunlara Nasıl Egıtım Verıyorsunuz Bunları Dırek Asalım Gerek Yok Bunun Gıbı Insanlara Oksıjen Israfı Karektersızler Bak Bırde Polısı Tehtıt Edıyor Ulan Senın Curmun Ne Hayvan O Polıste Isını Bıulmıyor kı Sıkacak Kafana Mevsı Mudefa Dıyecek Olayı Kapatacak.
Sende çok iyi biliyorsun ki kafasına sıkıp nefs-i müdafaa diyemiyorlar. O silah patladığı an o memur soruşturmaya alınıyor. Silahı kriminal incelemeye alınıyor. O süre içerisinde silahsız görev yapmasının yanı sıra görev yeri de değişiyor. Olan gariban polise oluyor bir şerefsiz ölüyor o memur hayatını kaybediyor. Artık eskisi gibi değil düzen 70 80 gibi değil takır takır hesap soruyorlar. İşte bu yüzden de böyle itler türeyip yok vekili ara yok bana dokun görüşürüz. Yok teşikilatın numarasını ver diye ortaya çıkan kansızlar oluyor. Olayın en traji komik yanı aranmasını istediği söylediği milletvekili kapatılması gündemde olan partinin vekili. Ve bu adam savcılıktan elini kolunu sallayarak çıktı gitti. Şimdi ne yapılmalı bu savcıda terör soruşturmasına dahil edilip ihraç edilmeli bana göre.

Alt 25 Mart 2021, 20:14   #7
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Haberin devamını merak ettim nedense. kaç saatte salındı acaba?

Alt 25 Mart 2021, 21:52   #8

Alıntı:
Yazgı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haberin devamını merak ettim nedense. kaç saatte salındı acaba?
Güzel haberi vermek istedim. Bu şerefsizi salıveren savcı terör örgütü soruşturmasında bu akşam açığa alındı. Bu şerefsizde şuan gözaltında. Van milletvekili de hdp vekili çıktı.

👍 1

Alt 25 Mart 2021, 22:04   #9

Şerefsiz köpek

Alt 25 Mart 2021, 22:06   #10

Kelleler Kopmadıkca bu olaylar devam eder BaşLarı Gövdelerinden ayrılması gerek bu tür yaratıkların

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)