![]() |
| | #1 |
| Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde meydana gelen olayda; ismi açıklanmayan bir erkek, Çağlayangil Caddesi üzerinde önünde yürüyen 12 ile 14 yaşları arasında 3 kıza, iddiaya göre sözlü tacizde bulundu. Olayı gören ve tepki gösteren Cihan Menekşe ile şüpheli arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler, yere yatırdıkları şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlı polisleri, "Aşkım Van milletvekilini arasana. İkiniz de var ya, evinizden alınmazsanız" diyerek tehdit etti. kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| | #2 |
| Nasıl Olacak Bu Ulke. | |
| |
| | #3 |
| hee arasin milletvekilini de insallah o millet vekili cesazina iki uc hatta bes kat ekleme yaptirir
________________ | |
| |
| | #4 |
| sanki dayisina guveniyo )) cek cezani af yok tacize !!
________________ No MoRe DramA | |
| |
| | #5 |
| Dayanamadım Bır Daha Yorum Yapacam Cocuklara Tacız Yapan Her Kımse Karektersızdır Serefsızdır Adıdır. Bunun Gıbıler Bana Denk Gelmezkı 14 Tane Kafasına Bosaltıyım. Hayvanlara Bu Nedır Ya Cocuklara Tecavuz, Tacız Edenlerın Sayısı Cogaldı Bunların Anası Babası Nasıl Egıtım Verıyorlar Burdan Egıtımcılerede Seslenıyorum Bunlara Nasıl Egıtım Verıyorsunuz Bunları Dırek Asalım Gerek Yok Bunun Gıbı Insanlara Oksıjen Israfı Karektersızler Bak Bırde Polısı Tehtıt Edıyor Ulan Senın Curmun Ne Hayvan O Polıste Isını Bıulmıyor kı Sıkacak Kafana Mevsı Mudefa Dıyecek Olayı Kapatacak. | |
| |
| | #6 | |
| Alıntı:
| ||
| |
| | #7 |
| Haberin devamını merak ettim nedense. kaç saatte salındı acaba? | |
| |
| | #8 |
| Güzel haberi vermek istedim. Bu şerefsizi salıveren savcı terör örgütü soruşturmasında bu akşam açığa alındı. Bu şerefsizde şuan gözaltında. Van milletvekili de hdp vekili çıktı. 👍 1 | |
| |
| | #9 |
| Şerefsiz köpek | |
| |
| | #10 |
| Kelleler Kopmadıkca bu olaylar devam eder BaşLarı Gövdelerinden ayrılması gerek bu tür yaratıkların | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |