Alıntı:
KuzeyAras Nickli Üyeden Alıntı
Dayanamadım Bır Daha Yorum Yapacam Cocuklara Tacız Yapan Her Kımse Karektersızdır Serefsızdır Adıdır. Bunun Gıbıler Bana Denk Gelmezkı 14 Tane Kafasına Bosaltıyım. Hayvanlara Bu Nedır Ya Cocuklara Tecavuz, Tacız Edenlerın Sayısı Cogaldı Bunların Anası Babası Nasıl Egıtım Verıyorlar Burdan Egıtımcılerede Seslenıyorum Bunlara Nasıl Egıtım Verıyorsunuz Bunları Dırek Asalım Gerek Yok Bunun Gıbı Insanlara Oksıjen Israfı Karektersızler Bak Bırde Polısı Tehtıt Edıyor Ulan Senın Curmun Ne Hayvan O Polıste Isını Bıulmıyor kı Sıkacak Kafana Mevsı Mudefa Dıyecek Olayı Kapatacak. |
Sende çok iyi biliyorsun ki kafasına sıkıp nefs-i müdafaa diyemiyorlar. O silah patladığı an o memur soruşturmaya alınıyor. Silahı kriminal incelemeye alınıyor. O süre içerisinde silahsız görev yapmasının yanı sıra görev yeri de değişiyor. Olan gariban polise oluyor bir şerefsiz ölüyor o memur hayatını kaybediyor. Artık eskisi gibi değil düzen 70 80 gibi değil takır takır hesap soruyorlar. İşte bu yüzden de böyle itler türeyip yok vekili ara yok bana dokun görüşürüz. Yok teşikilatın numarasını ver diye ortaya çıkan kansızlar oluyor. Olayın en traji komik yanı aranmasını istediği söylediği milletvekili kapatılması gündemde olan partinin vekili. Ve bu adam savcılıktan elini kolunu sallayarak çıktı gitti. Şimdi ne yapılmalı bu savcıda terör soruşturmasına dahil edilip ihraç edilmeli bana göre.