![]() |
| | #1 |
| Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasında denetim yapan bekçiler şüphelendikleri bir aracı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayarak patlak lastikle 2 km kaçan zanlı bekçileri hasım sandığım için panikledim ondan kaçtım dedi. Olay Osmangazi ilçesi Bahar mahallesinde meydana geldi. Kısıtlama da görev yapan bekçiler 16 FD 750 plakalı aracı kendilerini görünce durduğu gerekçesiyle şüphelenerek durdurmak istedi. Araç sürücüsü dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. , ![]() Kaçan şüpheli üzerine bölgeye takviye ekipler sevk edilirken zanlının aracını durdurmak için kapanlar kuruldu. Kapanlar sayesinde 2 lastiği patlayan zanlı 2 km boyunca ara sokaklara girerek jant üzerinde kaçmaya devam etti. Yakalanacağını anlayan zanlı araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışırken bölgeyi abluka altına alan ekipler zanlıyı park halindeki araçların arasında saklanırken yakaladı. Ekipler tarafından gözaltına alınan zanlı bekçileri hasım sandığını söyleyerek. Hasım sahibiyim bekçileri görünce korktum panik yaptım dedi. Üzerinden tabanca ve bıçak çıkan zanlı kısıtlama kurallarını ihlal ettiği için 3.150 tl ile cezalandırılırken. Ekiplerden kaçtığı için gözaltına alındı. kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |