IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
5Beğeni(ler)
  • 4 Gönderen KuzeyAras
  • 1 Gönderen NisarAlaz

Seçenekler Stil
Alt 11 Şubat 2021, 02:02   #1
Kimseye Eğecek Başımız Yok Umudumuzun Bittiği Yerde İnadımız Başlar...!
KuzeyAras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Özgecan Aslan Kardeşimizi Unutmuyacağız.

Özgecan Aslan Kardeşimizi Unutmuyacağız.

Merhabalar Arkadasla Bu Gun Özge Can Aslanın Ölüm Yıl Dönümü Ve Unutmadık Kardeşimizi Unutturmayacağız.

ÖZGECAN ASLAN KİMDİR?

Aslan, 22 Ekim 1995 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi. Mersin'in Tarsus ilçesindeki Çağ Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünde eğitim görüyordu. Söz konusu üniversitesinde yüzde 50 bursu olarak okuyordu. Özgecan'ın annesi Songül Aslan, babası Mehmet Aslan'dır. Ayrıca bir ablası ve bir de erkek kardeşi bulunuyor.

Gencecik Cıvıl Cıvıl Zeki Bir Kardeşimizdi İçimizden Biriydi Ve Bir Gün Eve Giderken Minibüse Bindi Ve Hain İnsalıktan Nasibini Almayan Karaktersiz İnsan Dışı Varlılar Tarafından Tecavüz Edilmek İsterken Karşı Koydu Gücünün Yettiği Yere Kadar Sırf Namusunu Korumak İçin Ve Minibüste Vahşi Bir Şekilde Katledilir.

Evet Bunu Yapan Bir Erkekti Bende Bir Erkeğim Bu Haberleri Gördükçe Kendimden Utanıyorum Evet Ben O Hayvanlar Gibi Değilim Ama Cevremizde Bu Tür Hayvanlar Oldukça Utanıyoruz. Lütfen Kadınlarımıza Sahip Çıkalım Son 5 Yılda Kaç Kadın Katledildi. Onları Koruyalım Böyle Şeyler Yaşanmasın.

KADINA ŞİDDETE HAYIR DİYORUZ ÖLMESİN KADINLARIMIZ ONLAR BİZİM ANNEMİZ ONLAR BİZİM EŞİMİZ ONLAR BİZİM KARDEŞİMİZ ONLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZDIR.

Arkadaşlar 2 Üyelerimiz Yazı Gönderdi Bana Onları Sizinle Paylaşmak İstiyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yuce Rabbimiz Allah(cc)`in cennetin ayaklarinin altina serdigi kadinlara biz zavalli kullarin ne kadar iyi dileklerimizi sunsak bile yetmeyecegi kadinlara el uzatan asaglik insanlarin oldugunu goruyorum diye erkekligimden utaniyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Özge Can.....Kadına yönelik yapılan şiddet, insanlığa ihanettir.Unutma! Kadınlarımız; annelerimizdir, eşlerimizdir, çocuklarımızdır, sevdiklerimizdir.Kadınlara yapılan şiddeti,orantısız kuvveti, kadın cinayetlerini kınıyorum.Saygılar..
👍 4

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu MySeCReT tarafından (11 Şubat 2021 Saat 02:52 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)