IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
13Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2020, 01:08   #1
Standart Yerine Sevemem

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

liseden beri dinlediğim şarkı. romantik bir ergendim ben. aslında çocukken de romantiktim de ergenin romantiği, melankoliği daha fena, daha eflatun.

şarkıyı dinleyip dinleyip, sevgili anlamında yerine koyamayacağım kimsem olmayışına rağmen, içim parçalanır gibi dinlerdim. mideme otururdu bir şey, resmen gözlerim aşağı düşerdi üzüntüden. salak bir öğrenci sırasında uzak denizlere dalardım sanki.

ne bir avuntu ne de biraz ümit
ne yaptın bana nedir bu sessizlik
içimde birşey acıyor sen gelince aklıma
her şeyi
yerine sevemem
razıyım yapayalnız tükensim yıllarım ama
yerine sevemem
olmuyor denedim yine de yerine sevemedim her şeyi
...

ya arkadaş bunlar nasıl sözler ya. öyle ölmem füze at lafını ilk defa kullanmak istiyorum. allah belamı vermiş, gel sen de bir parça toprağı esirgeme filan diyesim geliyor.

keder kuyularında yüzüp, dert deryasında ufka bayrak sallayan bahtsız gibi hissediyorum. hâlâ hem de...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bence bu şarkı çok öyleymiş gibi gösterse de eski sevgiliyle alakalı değil; yalnız olamayışı kabul etmekle alakalı.

hani yalnız da mutlu, güçlü olabilir insan, biliyoruz. gel gör ki o an geliyor; insan hayatını birisiyle paylaşmak istiyor. işte tam o anda yalnızlığa dayanamayacağımızı hissediyoruz ve bizden ne kadar beklense de o kadar güçlü olamıyoruz/ olmak istemiyoruz. standart bir hayatta iki kişinin kaldırması gereken yükü tek başına kaldırmak zor geliyor.

bence ''yerine sevememek'' bu: iki kişinin beraber yükünü sırtladığı bu hayatın ağırlığını tek başına kaldıramayacağını hissetmek.

bir nevi beklenene şarkıdır.

Alıntı *
👍 4

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.

Konu Reyhan tarafından (21 Kasım 2020 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir..

Alt 11 Ekim 2020, 01:16   #2
"Mizantrop"
Rima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eskiyi anımsattın bana. Ne çok söyler, ne çok dinlerdim bu şarkıyı. Şimdi yine mırıldanmaya başladım içimde ama en çok
"İçimde bir şey acıyor sen gelince aklıma" bu sözler yankılanıyor resmen kulaklarımda. İçimde gerçekten acıyan bişeyler var demek ki :) Bi şarkı yıllar sonra ancak bu kadar etkileyebilirdi sanırım beni. Kendime sakladığım duyguları sanki tüm dünyaya haykırıyormuşum gibi hissettim şuan.

Emeğine, kalemine, yorumuna sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] :)

👍 1

.

Alt 11 Ekim 2020, 01:26   #3

Alıntı:
Rima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eskiyi anımsattın bana. Ne çok söyler, ne çok dinlerdim bu şarkıyı. Şimdi yine mırıldanmaya başladım içimde ama en çok
"İçimde bir şey acıyor sen gelince aklıma" bu sözler yankılanıyor resmen kulaklarımda. İçimde gerçekten acıyan bişeyler var demek ki :) Bi şarkı yıllar sonra ancak bu kadar etkileyebilirdi sanırım beni. Kendime sakladığım duyguları sanki tüm dünyaya haykırıyormuşum gibi hissettim şuan.

Emeğine, kalemine, yorumuna sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] :)
/-tesekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

kaç yaşındaydım acaba ben bu şarkıyı ilk dinlediğimde... ne anım vardı ki; içime bişiler oturdu. hayır bütün gece gözümü kırpmadım ölüyorum uykusuzluktan. şimdi inanılmaz bi hüzün var.

👍 1

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.

Alt 11 Ekim 2020, 09:50   #4
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emegine saglik

👍 1

quod relinquis, alienum est

Alt 11 Ekim 2020, 10:39   #5

Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emegine saglik
tesekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 11 Ekim 2020, 10:40   #6
Özel Üye
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emeğinize yüreğinize sağlık

👍 1

Alt 11 Ekim 2020, 10:42   #7
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gitarlı şarkıları dinlemeyi ben de severdim ;d Her şeye gücümüz yeter sansak da gardımızı düşürebileceğimiz birine ihtiyaç duyuyoruz. Sensiz her şey eksik dediğimiz birlikte tam olabildiğimiz..
Emeğinize sağlık Loverman.

👍 1

Alt 11 Ekim 2020, 11:06   #8

Hangimiz dinlemedik ki bu şarkıyı Yabancı Damat diye bir dizi vardı, orada çalardı. Çocuk aklımızla da dünyanın yükünü taşır gibi hüzün çökerdi yüreğimize.

Emeğinize sağlık Loverman

👍 1

Alt 11 Ekim 2020, 12:18   #9

Yerine sevemem....
Emeğine gönlüne sağlık kalemin dert görmesin

👍 1

Alt 11 Ekim 2020, 15:30   #10

çok tesekkürler..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)