IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
29Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 09 Ekim 2020, 12:30   #1
Emektar
Elyanura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Vedalari sevmem(:

Ilk once herkese selamlar ve hayirli cumalar
Arkadasima ogrettim burayi nickimi falanda verdim oseni haberdar etcekdir Reyom ReyhanmmVedalari hic sevmemisimdir vedada edemem ben Aslinda yazmiycakdim ama yuregim elvermedi
Reyhan mm sana haber vermedim diye kizicaksin biliyorum ama gunler once haber verib canini sıkmak istemedim.Ogun geldi yetti kuzum 4saat sonra ameliyyatim var(.Seni cokcok seviyorum unutma bunu Hakkini helal et bitanem sen benim gercekden enyakin ve enguzel dostumsun.Sakin ha uzulme ve korkma veda mesaji degil bu hatta aslan gibi arkadasinim ben senin bunuda atlaticam hatta bibakdin yarin yazdim boo reyhan diye(.Rabbimin isini bilemeyiz belki yarin alir verdigi cani belki 1salise sonra belkide 50yil sonra.Reyhan mm bak asla ama asla kimsenin seni uzmesine izin verme soz ver bana asla ama asla seni cokseviyorum kuzum.Hayatin bana kazandirdigi nadir guzelliklerdensin iyiki iyiki benim kardesimsin hepinizi coksevdim arkadaslar sorunlarimiz olmusdur tabi ona ne suphe ama kirmissam uzmussem aff ola cunki ben kimseyi oyle bilerekden kirmam kiramam. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm@Queen mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] m @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] enistecim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @Talica @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanimcim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm unuttugum varsa affola seviliyosunuz canlar Hakkinizi helal edin Hepiniz seviliyorsunuz uyuz elya geri doncek:ddBekleyin beni:dd
👍 10

Konu Elyanura tarafından (09 Ekim 2020 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir..

Alt 09 Ekim 2020, 12:35   #2
"Mizantrop"
Rima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aaa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] m canımsın sen çok geçmiş olsun kuzum allahın izniyle iyi geçecek ameliyatın ve kısa zamanda aramızda olacaksın o yüzden veda etme hiç seni bekliycem geleceksin tamam mı. Çok dikkat et kendine tekrardan çok çok geçmiş olsun seviliyorsun ;heart

👍 1

.

Alt 09 Ekim 2020, 12:39   #3

@Elyanurum sen benim canımsın herdaim en guzeli en iyisini basardıgın gıbı Rabbimin izniyle bunuda basaracan en kısa zamanda aramızda olacan rabbim senınle gecmiş olsun kuzum senı burda duaalarıyla brkliyen bır arkadasınvar ve ınanıyorumki çom guzel gecicek hersey s3ni çokkk seviyorummmmm guzel yureklım

👍 1

» [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 09 Ekim 2020, 12:44   #4
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Evet şu an haber vermediğin için çok kızdım. Hemde aşırı kızdım o yüzden gönlümü almak zorundasın. Hemen gidiyorsun ve geliyorsun, ben anlamam..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] benim seni ne kadar sevdiğimi anlatmama gerek bile yok sen benim öz olmayan öz kardeşimsin. Ben ablalık yapabildiysem ne mutlu bana.. Dikkat et her şey de yolunda gidecek eminimm. Ne hakkım var ki helal edicem deli mi ne ya..

👍 1

vâki olanda hayr vardir. .

Alt 09 Ekim 2020, 12:50   #5
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cook gecmis olsun canim. Allah sag salim atlatmani nasip edicek insallah. en kisa zaman da aramiza geri dön. seviliyosun.

👍 1

quod relinquis, alienum est

Alt 09 Ekim 2020, 12:58   #6

Çok geçmiş olsun.
Mübarek Cuma saati dualarım seninle.
Allah şifa versin. Tez vakitte sağlığına kavuşup dönmen dileğiyle :)

👍 1

Alt 09 Ekim 2020, 13:08   #7
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin insallah tez zamanda sağlığınıza kavuştursun

👍 1

Alt 09 Ekim 2020, 13:18   #8
Emektar
Elyanura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Canimsiniz oyle tehlkeli bisey yokya iyiyim ben Reyhan ammada korkaksin be cucemm:dd kiz tamam alirim gonlunu seviliyosunuz hepiniz

Alt 09 Ekim 2020, 13:32   #9
Hacker Tugbu
tugbu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gecmis olsun kizce neyin var?

Bir an önce bekliyoruz 🌹🌹🌹

👍 1

Alt 09 Ekim 2020, 13:44   #10
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Geçmiş olsun canim en kısa zamanda sağlığına kavuşup geri gel. Dualarım seninle ;ççk

👍 1

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)