Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ekim 2020, 12:30   #1
Elyanura
Emektar
Elyanura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Vedalari sevmem(:

Ilk once herkese selamlar ve hayirli cumalar
Arkadasima ogrettim burayi nickimi falanda verdim oseni haberdar etcekdir Reyom ReyhanmmVedalari hic sevmemisimdir vedada edemem ben Aslinda yazmiycakdim ama yuregim elvermedi
Reyhan mm sana haber vermedim diye kizicaksin biliyorum ama gunler once haber verib canini sıkmak istemedim.Ogun geldi yetti kuzum 4saat sonra ameliyyatim var(.Seni cokcok seviyorum unutma bunu Hakkini helal et bitanem sen benim gercekden enyakin ve enguzel dostumsun.Sakin ha uzulme ve korkma veda mesaji degil bu hatta aslan gibi arkadasinim ben senin bunuda atlaticam hatta bibakdin yarin yazdim boo reyhan diye(.Rabbimin isini bilemeyiz belki yarin alir verdigi cani belki 1salise sonra belkide 50yil sonra.Reyhan mm bak asla ama asla kimsenin seni uzmesine izin verme soz ver bana asla ama asla seni cokseviyorum kuzum.Hayatin bana kazandirdigi nadir guzelliklerdensin iyiki iyiki benim kardesimsin hepinizi coksevdim arkadaslar sorunlarimiz olmusdur tabi ona ne suphe ama kirmissam uzmussem aff ola cunki ben kimseyi oyle bilerekden kirmam kiramam. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm@Queen mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] m @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] enistecim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @Talica @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanimcim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm unuttugum varsa affola seviliyosunuz canlar Hakkinizi helal edin Hepiniz seviliyorsunuz uyuz elya geri doncek:ddBekleyin beni:dd

Konu Elyanura tarafından (09 Ekim 2020 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir..