![]() |
| | #1 |
| Merhaba sevgili ircrehberi.net kullanicilari; ![]() Bu eski butonumuzda sadece begeni vardi biliyorsunuz ki , Xenfero da gördügümüz ve forumumuza yani Vbulletin altyapısına entegrasyonunu istedigimiz bir butondu bu , biliyorum herkes bi seyler diyebilir ya bu zaten vardi gibi.. Ben forumsalda gördüm ve ordan ilham aldım fikir benden cikti o yüzden oranın sahiplerine yani Swat ve oMeN'e tesekkür ederim fikir icin. ![]() vBulletin 3.x icin gelistirilmis 8 ceşit tepki ve begeni sistemi forumumuza ; modernite ve sosyal medya deneyimi etkisi yaratmak amaciyla eklenmistir. vBulletin 3.x altyapısını kullanan forumlar icin özel olarak gelistirilmis bu sistem , klasik sadece begen özelligini bir üst seviyeye tasimak icin yapilmis toplam 8 farklı tepki ile kullanıcılar arası etkilesimi maksimuma cikarmak icin eklenmistir. Artık üyeler sadece “begeni" vermekle kalmaz , duygularini da ifade edebilirler. 👍 Begen ❤️ Sev 😂 Komik 😮 Sasir 😠 Kizgin 😢 Üzgün 👎 Begenme 👏 Alkisla / Tebrik Et (opsiyonel eklenebilir) Her tepki, mesaj altında kücük bir ikon ve sayisi ile görünür üstüne tiklayinca da kimlerin tepki verdigini gözlemleyebilirsiniz. Bu sekilde: ![]() Daima iyiye daima ileriye.. #IRYÖNETİM Not : Ayrıca isminin asla gecmesini istemeyen fikrimize ortak olup gelistiricimiz olan ve bu sistemi forumumuza entegre eden sessiz kahramanimiza da icten bi tesekkür ! 👍 14❤ 6😂 1😮 1👎 1👏 4
________________ vâki olanda hayr vardir. . ![]() | |
| |
| | #2 |
| Emeğinize sağlık güzel oldu güzel 👍 1
________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Emeği geçen herkese teşekkür ederim, güzel olmuş. 👍 1😂 1
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #4 |
| Emeğinize, Sağlıkk Olsunn ((: 👍 1 | |
| |
| | #5 |
| Duygu ve düşüncelerin daha isabetli biçimde karşı tarafa aktarılması açısından bu özelliğin çok destekleyici olduğunu tekrar ifade etmek isterim. Son günlerde ne güzel yeniliklerle geliyorsun böyle Reyhancığım. Senin nezdinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Ellerinize sağlık. ❤ 1
________________ "insanı hoş gösteren de boş gösteren de dilidir". | |
| |
| | #6 |
| Emeginize sağlık cok güzel olmuş ❤ 1
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cım, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
çok tşk ler. şahane olmuş, renk gelmiş 👍 1❤ 1
________________ | |