Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Kasım 2025, 17:22   #1
Reyhan
𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚 ✨
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart 👍 IR - Beğen Butonumuzun Geliştirmesi Hk.

Merhaba sevgili ircrehberi.net kullanicilari;

Bu eski butonumuzda sadece begeni vardi biliyorsunuz ki ,

Xenfero da gördügümüz ve forumumuza yani Vbulletin altyapısına entegrasyonunu istedigimiz bir butondu bu , biliyorum herkes bi seyler diyebilir ya bu zaten vardi gibi..
Ben forumsalda gördüm ve ordan ilham aldım fikir benden cikti o yüzden oranın sahiplerine yani Swat ve oMeN'e tesekkür ederim fikir icin.

vBulletin 3.x icin gelistirilmis 8 ceşit tepki ve begeni sistemi forumumuza ; modernite ve sosyal medya deneyimi etkisi yaratmak amaciyla eklenmistir.

vBulletin 3.x altyapısını kullanan forumlar icin özel olarak gelistirilmis bu sistem , klasik sadece begen özelligini bir üst seviyeye tasimak icin yapilmis toplam 8 farklı tepki ile kullanıcılar arası etkilesimi maksimuma cikarmak icin eklenmistir.

Artık üyeler sadece “begeni" vermekle kalmaz , duygularini da ifade edebilirler.

👍 Begen
❤️ Sev
😂 Komik
😮 Sasir
😠 Kizgin
😢 Üzgün
👎 Begenme
👏 Alkisla / Tebrik Et

(opsiyonel eklenebilir)

Her tepki, mesaj altında kücük bir ikon ve sayisi ile görünür üstüne tiklayinca da kimlerin tepki verdigini gözlemleyebilirsiniz. Bu sekilde:

Daima iyiye daima ileriye..

#IRYÖNETİM

Not : Ayrıca isminin asla gecmesini istemeyen fikrimize ortak olup gelistiricimiz olan ve bu sistemi forumumuza entegre eden sessiz kahramanimiza da icten bi tesekkür !

barisiyormus her orman , yanginiyla. .