![]() |
| Anketimiz: Sosyal medyaya rağmen yalnız mısınız | |||
| Yalnizim | | 0 | 0% |
| Degilim | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 0. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 |
| Sosyal medyada takılmanıza rağmen yalnız hissediyor ya da İletişim kurmakta zorlanıyor musunuz? Bu video tam size göre, hadi gelin nedenlerini öğrenelim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 4 | |
| |
| | #2 |
| Yalnızlıği seviyorum benn.d 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #3 |
| Çok arkadaşın olmasına gerek yok az ve öz arkadaş olması kâfidir ,videoda da dediği gibi yaş ilerledikçe arkadaş çevresini gözden geçirip ayıklama yaptım ve iyi dostluklar biriktirdim....çocukluktan kalma dostlarım ve sosyal arkadaşlarım kaldı ve hepsiyle arkadaşlık bağım eşit değildir,iş ortamında arkadaşlarım var fakat iş yerinden çıktıktan sonra biter.... 👍 1
________________ Kaliteli insan işiyle , boş insan kişiyle uğraşır !!! | |
| |
| | #4 |
| Sosyal medya yalnızların mekanıdır. İnsan içine çıkanın, iki insanla sohbet edenin sosyal medyaya ayıracak vakti olmaz.
________________ "Ama dünyada gurur duyabilecek hiçbir şeyi olmayan her zavallı aptal, gurur duyabilmek için son çare olarak ait olduğu ülkesi ile gurur duyar.” | |
| |
| | #5 |
| Yalnızlık boyutu bir kenara da kontrolsüz kullandığımda günümü, ömrümü tükettiği kesin. Zihinsel sağlığımı, ruhsal huzurumu bozduğu da kesin. 👍 1 | |
| |
| | #6 |
| Ben yalnızlığı tercih ettiğim zaman sosyal medyada takılıyorum.
________________ ![]() | |
| |
| | #7 |
| Reel ya da sanal farketmez karşımdaki etten kemikten bir insan neticede. Yalnızlık duygusunu hissetmek benim sevmediğim bir şey değil zira yalnızlığımda büyüdüğümü ve geliştiğimi hissediyorum. Faydalı olacağını umduğum bir şeyler okumak, tefekkür etmek, davranış ve düşünme biçimimi analiz etmek ve kendimde yanlış bulduğum yönlerimi rehabilete etmek bana iyi geliyor. Kendimle çok verimli vakit geçiriyorum, eğleniyorum, mutlu oluyorum. Bu yüzden zaman zaman kendime çekilirim ve bu çekilme halinin elzem olduğunu düşünürüm. Kendime ayırdığım diri zamanlarda, sadece varolmak bile yeterli bir tatmin sağlıyor ruhuma. Onun dışında sanalda ya da reelde arkadaş edinme konusunda hiç sıkıntı çekmedim. Dostlarım, arkadaşlarım ve tanıdıklarım var her iki tarafta da. Ve elbette içlerinde kendime yakın bulduğum ve kendimi, duygularımı paylaştığım insanlar mevcut. Tek bildiğim şey nerede olursa olsun farketmez, insanın iyisi ve kötüsü vardır! Hayrı bize yakın, şerri ise bizden uzak etsin Allah c.c. Ve tabi şerli bir insan olmaktan ya da dönüşmekten de Allaha sığınırım. :) 👍 2
________________ "insanı hoş gösteren de boş gösteren de dilidir". | |
| |
| | #8 |
| Sosyal medya olmayınca insan yanlızmı oluyor : )))
________________ ( Geçen yaşımız olsun Kalbimiz hep aynı) | |
| |
| | #9 |
| Yalnızlığı ben tercih ediyorum ne kadar az insan o kadar çok huzur ve paraya odaklı bir hayat en sevdiğim .d | |
| |
| | #10 |
| Sahte kalabalık olacağına az ve öz olsun. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |