Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Kasım 2025, 12:58   #7
nagiSa Ayın Yıldızı
nagiSa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Reel ya da sanal farketmez karşımdaki etten kemikten bir insan neticede. Yalnızlık duygusunu hissetmek benim sevmediğim bir şey değil zira yalnızlığımda büyüdüğümü ve geliştiğimi hissediyorum. Faydalı olacağını umduğum bir şeyler okumak, tefekkür etmek, davranış ve düşünme biçimimi analiz etmek ve kendimde yanlış bulduğum yönlerimi rehabilete etmek bana iyi geliyor. Kendimle çok verimli vakit geçiriyorum, eğleniyorum, mutlu oluyorum. Bu yüzden zaman zaman kendime çekilirim ve bu çekilme halinin elzem olduğunu düşünürüm. Kendime ayırdığım diri zamanlarda, sadece varolmak bile yeterli bir tatmin sağlıyor ruhuma. Onun dışında sanalda ya da reelde arkadaş edinme konusunda hiç sıkıntı çekmedim. Dostlarım, arkadaşlarım ve tanıdıklarım var her iki tarafta da. Ve elbette içlerinde kendime yakın bulduğum ve kendimi, duygularımı paylaştığım insanlar mevcut. Tek bildiğim şey nerede olursa olsun farketmez, insanın iyisi ve kötüsü vardır! Hayrı bize yakın, şerri ise bizden uzak etsin Allah c.c. Ve tabi şerli bir insan olmaktan ya da dönüşmekten de Allaha sığınırım. :)

"insanı hoş gösteren de
boş gösteren de dilidir".