IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat

Şikayet ve Uzlaşma Katılımcılar, aleyhlerine olan Şikayet konularını ve davranışları kanıt sunmaları şartı ile bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
27Beğeni(ler)

Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2025, 15:13   #1
Standart Malum Forum ve AteS'ten Şikayetciyiz..

Bize ait eklentileri kendi formuna yerleştirmiştir. Bize Eklentileri ücret karşılığı yapan ve sadece size ait hiçbir forumda olmayacaktır denilmesine rağmen ve sadece belirli bir ücret aldığını beyan eden ( AteŞ ) nickli webmaster işi ile uğraşan ve bizi zor durumda bırakıp eklentilerimizi silmeye kalkan şahsın işlem yapma aşamasında nicki forumumuzca uzaklaştırılmıştır. Bazı eklentiler hediyemdir denilmesine ragmen eklenti ekledikçe extralar isteyen ve artık bu eklentilere para verilmeyeceği söylenmesine rağmen kendince eklentileri silme cabası bardağı taşıran son durum olmuştur. Kendisi için Müşteri potansiyeli kazanacağı yerde forumdaki bu tutumsuz davranışı yüzünden artık bizimle çalışmayacaktır. Ödenen 11 bin meblağı görmezden gelip dekontunu sizlere sunmaktayız..
Malum Forum ve AteS'ten Şikayetciyiz.. Malum Forum ve AteS'ten Şikayetciyiz.. Malum Forum ve AteS'ten Şikayetciyiz.. Malum Forum ve AteS'ten Şikayetciyiz..

Malum Forum ve AteS'ten Şikayetciyiz..

Bizzat Domain Sahibi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] yani bariş bey ile telefonda gorustum ben forumu
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya biraktim O ilgileniyor ben forumdan anlamam WhatsApp a yaz kardesim ben arkadaşlara ileticem dedi bende yazdim gorundugu gibi 2 gundur hiç bi degişiklik yapılmadi.. Bariş Bey in'de Haberi var Ama Arkadaşlar Hiç bi şekilde Bizi Tinlamadi...

Alt 10 Kasım 2025, 18:55   #2

İlginç
Geçmiş olsunnn

👍 1

Gönül nasıl derin bir kederde...

Alt 10 Kasım 2025, 19:00   #3

Bu tarz durumlarda yasal belge talep edin ki ilerde hakkınızı arayabilesiniz.

👍 2

Alt 10 Kasım 2025, 19:07   #4
Özel Üye
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konudan bağımsız vBulletin geliştirici olarak şunu belirteyim; zaten şunun şurasında vBulletin 3 ile uğraşan kaç kişi kaldık? Var olan insanların da bu nostaljiyi yaşatmak, üretmek, ya da ticaretini yapacaksa dahi etik yollardan ayrılmadan isim yapmak yerine, böyle eylemlerde bulunması ve 2009'lardaki gibi kendisini illegal faaliyete konu yapabilecek duruma gelmesi gerçekten üzücü.

Sırf vBulletin 3'e gönül veren insanların, doğru bilgiye, doğru kaynaklara, doğru çözümlere ulaşabilmesi için vBulletin destek sitesi projem var. Aslında çoğu şeyi de bitirdim, ancak reel hayatımdaki yoğunluktan dolayı birkaç aydır tamamlayamadım. Orası aktif olduğunda Türkiye'de ve globalde yeniden, rağbet ne kadar az olursa olsun kaliteli vBulletin 3 dokümantasyonlarına, eklentilerine, temalarına, şablon düzenlemelerine vs. erişim imkanınız olacak. Az daha sabır.

Amacı ticaret olan, kendisinin web tasarımcı olduğu düşüncesindeki kişilere de; kendilerini XenForo 2'de ya da WordPress'te falan geliştirmelerini, e-ticaret siteleri için tasarım yapmalarını öneririm. Bırakın kardeşim şu vBulletin 3'ün yakasını, sevenin tam sevdiği bu tutkumuzu bari kirletmeyin.

Son olarak kimsenin çalışmasına, tasarım zevkine ve emeğine laf etmek istemem. Ancak ortada ciddi bir beceri de görmedim. Yıllarca gönüllü developerlık yaptığım platformlarda, ya da 5 kuruş kazanmadığım kendi projelerimde çok daha âlâ şeyler kodladım, geliştirdim ve hepsini olmasa da bir kısmını ücretsiz de paylaştım. Ancak hiçbir zaman için, bir platform için yaptığım bir şeyi başka yere aynen kurmadım. Hatta bunu yapan, aynı postbit'i ve aynı CSS'i her hosting sağlayıp kurduğu yere kuran kişileri de kendimce hep eleştirmişimdir. Bir yere özgü bir çalışma yapıyorsan, bunu özgün tutacaksın ki, bir anlamı olsun. Hele işin içerisine ticaret girdiyse, noter tasdikiyle koruma altına alınan bir telif hakkı olmasa dahi; etik, ahlâki ve insani açıdan bunun başka yerlerde de kullanılması kabul edilebilir değil. Geçmiş olsun.

👍 9

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.

Alt 11 Kasım 2025, 07:20   #5

Emek hırsızlarına idam şart 😀

👍 1

Alt 11 Kasım 2025, 12:39   #6

Geçmiş olsunnn

👍 1

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 11 Kasım 2025, 14:28   #7

Maalesef bu işler artık olmaya başladı. Abi çözüm bulunması gerekiyor.bu böle giderse bu iş çok daha Can yakacak..

👍 1

Alt 11 Kasım 2025, 14:58   #8
i don't care if i'm misfit.
Mylife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bir işi yaparken biraz ileriye yönelik de düşünmek lazım. Şimdi bu şekilde faaliyet yürüten birisi olarak piyasada nasıl tutunmayı düşünüyorsunuz. Bir iş yapmışsınız kolaya kaçıp aynı temayı başka bir yere kurmuşsunuz. Yeni bir tema oluşturma yeteneğiniz yok mu? Bir iş yapıyorsunuz 3-5 lira alıyorsunuz bari biraz duruşunuz olsun.

Her zaman söylerim bu gibi hizmetleri kurumsallaşmış firmalardan yapın 2-3 lira fazla verin ama yasal haklarınız, müşteri memnuniyetiniz olsun.
Böyle 3-5 lira için şekilden şekile giren ne olduğu belli olmayan kişilerden uzak durun ki mağdur olmayın.

Geçmiş olsun. İyi forumlar.

👍 4

Stay strong, trust your instincts.
Set your spirit free, never forget your spiritual side.
Even in the midst of hardships,
there is always a light to guide your way.

Alt 12 Kasım 2025, 08:58   #9

Selam Arkadaşlar Malum Forum ve AteS Haklıymıs gibi hala Ucretsiz yaptıgın eklentileri kullanıyorrsun diyor bana 11.0000 tl aldi adam hala ucretsiz eklenti diyor parani fazla fazla verdik hiç utanma yok Domain sahibin hiç suçu yok adamın haberi bile yoktu Ada ya verdim ilgilensin diye dedi telefonda ama hala bukadar forumlarda REZİL OLMALARİNA RAHMEN HALA UFAK Bİ DEHİŞİM YAPMADİLAR GERÇEKTEN BUNLARDA YÜZ YOK..

Alt 12 Kasım 2025, 11:09   #10
~Mircte.Org~
eFe` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ücret karşılığında eklenti hizmeti sunduğunu belirten (AteŞ) rumuzlu şahıs, yapılan anlaşmalara ve verdiği sözleri tutmmasi açıkça, forum sahıbını zor durumda bırakmış Gozukmektedir.

Kendisi, “bazı eklentiler hediye” beyanında bulunmasına rağmen, sürekli ek taleplerle işi suistimal etmiş, üstelik ödeme yapılmasına rağmen kendi çıkarı doğrultusunda hareket etmeye devam etmiş ise. Bu süreçte yapılan 11.000 TL tutarındaki ödeme dekontu elinizde mevcut ise ve her türlü yasal süreçte delil olarak kullanılabilir

👍 2

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)