![]() |
| yazan noTaa 22 Ekim 2025, 15:55
Belki bir gün, Sen de özlersin beni. Buram buram yasemin kokularının içinde el ele gezdiğimiz o günlere dalıp gidersin. Hatıralar sarar dört bir yanını, yüzüne istemsiz bir gülümseme yayılırken içindeki o boşluk öylece derinine acıtır. Hatırlar mısın, Nefesinin nefesime değdiği o anı? Başımı yasladığım omzunu ,kokumda huzur bulduğun O anları. Bir gün sen de arar durursun. Gecenin tam ortasında, kimse yokken etrafta Ansızın düşerim aklına. "Ne yapıyordur şimdi?" "Beni düşünüyor mu?" dersin. İşte tam o anda, Sadece kalbin değil, Burnunun direğide sızlasın isterim. Çünkü ben öyle sevdim seni.Nasıl yandıysam içten içe,seninde için öyle yansın isterim. Adımı duyduğunda gözlerin uzaklara dalsın, yutkunmaların çoğalsın.Çaresizliğin çığlığında ,bir türlü adını koyamadığın eksik bıraktığın "O Sevdanın" sessiz sularında usul usul boğul. 👍 11
__________________ чürєğindє hissєdєrsєn hєrşєч gєrçєk olabilir ☙ ![]() |
| Görüntüleme 366
Yorumlar 20
|
| | #2 |
| Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Yazmayın şöyle şeyler olmayan aşkın acısını yaşatıyorsunuz insana .d Yüreğine sağlık çok güzel olmuş. 👍 1 | |
| |
| | #4 |
| Aşkın ve Acının diyarindan yazıyorum kalemini beğenerek takip ediyorum sevgili dostum , insan yaşanmış olanın güzelliğini korumayı bilmeli hatırlattığın için sağolsın :)) 👍 2
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| | #5 |
| Emeğine sağlık.. 👍 1
________________ | |
| |
| | #6 |
| Emegine yüregine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} | |
| |
| | #7 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
mm ozleniyorsun !! 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #8 | |||||
| Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Teşekkürler Alıntı: