![]() |
| yazan Hacer 16 Eylül 2025, 16:00
Hüzün sardi yüreğimi… Yüreğime ince bir sızı düştü, içten içe kavuruyor beni. Meğer sevdiklerinden ayrılmak ne zormuş; ayrılık ateşiyle yanıyormuş insan. Ne ağırmış, neşe bulduğun evde sessizlikle baş başa kalmak… Seslerin yankılandığı yerde şimdi derin bir suskunluk var. Kapının yüzüne kapanışı, dağ gibi yükleniyor yüreğime. “Sayılı gün çabuk geçer” derler… Gerçekten de öyle mi? Zaman bizi sevdiklerimize kavuşturacak mı yeniden? Bu sızının adı ne, hangi haberin gölgesi dolaşıyor içimde? Kötü düşünceleri kovuyorum zihnimden; “güzel düşün, güzel olsun” diyorum kendime… Ama olmuyor, yapamıyorum. Gözlerim doldu; tek dokunuşla rahmet gibi akacak yaşlarım. Öyle doluyum ki… Neyin tarifi olmayan hüznü bu? “Sayılı gün çabuk geçer” derler ya… Saysam: 1, 2, 3… gerçekten çabuk geçer mi? Ey zaman, söyle bana… Çabucak akıp geçecekmişin 👍 4
__________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} |
| Görüntüleme 158
Yorumlar 12
|
| | #2 |
| Kalemine yüreğine sağlık 👍 1 | |
| |
| | #3 |
| Tesekkür ederim güzelim okuyan güzel yüregine sifa. 👍 1
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} | |
| |
| | #4 |
| Emegine kalemine sağlık yine harika olmuş 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #5 |
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cim okuyan güzel yüregine sifa 👍 1
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} | |
| |
| | #6 |
| “Sayılı gün çabuk geçer” derler… Gerçekten de öyle mi? Hayır sayılı gün çabuk geçmiyor hacer imm Emeğine sağlık yine döktürmüşsün Güzel yüreğinden dizeleri dizmişsin en güzelinden emeğine kalemine kalbine sağlık ![]() 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #7 |
| Emeğine sağlık 👍 1
________________ Gönül nasıl derin bir kederde... ![]() ![]() | |
| |
| | #8 |
| Kaleminize sağlık. 👍 1
________________ ![]() ![]() ![]() | |
| |
| | #9 |
| Kalemine ve yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. | |
| |
| | #10 | |
| Alıntı:
![]() ![]() Sagol @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm okuyan güzel yüregine sifa.. Evet, söyledigin gibi sayili günler cabuk gecmiyor, ama elbette gececek ❤ 👍 1
________________ {~~ Sevda yüreğe değdi, Yüreğim seni sevdi ~~} | ||
| |
| Şu Anda Bu Makale Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |