![]() |
| | #1 |
| Avcı Kraven (Kraven the Hunter) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü Macera, Bilim-Kurgu, Aksiyon Yönetmen J.C. Chandor Oyuncular Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe, Ariana DeBose Vizyon Tarihi 13 Aralık 2024 Sinema Dağıtım TME Films Stüdyo Sony Pictures Ülke ABD Konusu Film, babasının kendisini ölüme terk ettiği aslan saldırısından özel güçler kazanarak çıkan Sergei Kravinoff'un Avcı Kraven'a dönüşümünü konu ediniyor. Ayı Kardeşler: Zaman Yolculuğu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü Animasyon Yönetmen Lin Yongchang Vizyon Tarihi 13 Aralık 2024 Sinema Dağıtım CGV Mars D. İthalatçı Union Yapım Ülke Çin Konusu Film, sıklıkla iki ayı ve büyülü bir ormanla ilgili tuhaf rüyalar gören bir programcının başından geçenleri konu ediniyor. Başlangıçlar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü Dram Yönetmen Ozan Yoleri Oyuncular Ahsen Eroğlu, Hazal Subaşı, Zeynep Dinsel Vizyon Tarihi 13 Aralık 2024 Sinema Dağıtım Başka Sinema Yapımcı Vigo Film Ülke Türkiye Konusu Film, beklenmeyen bir kaza sonucu akademik ve özel hayatı alt üst olduğu için Paris’ten İstanbul’a dönen, yirmili yaşlarının ortasında bocalayan, genç resim restoratörü Defne’nin hikâyesini anlatıyor. Cintihar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü Korku, Gerilim Yönetmen Tolga Öztürk Oyuncular Nebi Akyol, Merve Yanık, Muhsin Duran Vizyon Tarihi 13 Aralık 2024 Sinema Dağıtım Stageorg Yapımcı Vural Media, Ener Yapım, Duran Yapım, Arıcan Yapım Ülke Türkiye Konusu Film, annesinin gizemli intiharını araştıran Levent'in hikâyesini anlatıyor. Gece Bekçisi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü Korku, Aksiyon Yönetmen Colton Tran Oyuncular Kathleen Kenny, Reid Miller, Mike Manning Vizyon Tarihi 13 Aralık 2024 Sinema Dağıtım CJ ENM İthalatçı Siyah Beyaz Movies Ülke ABD Konusu Film, bir efsaneyi çürütmek için gittikleri yerde kendilerini bir kabusun içerisinde bulan bir grup arkadaşın hikâyesini konu ediyor. Hain [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü Macera, Gerilim, Suç, Gizem Yönetmen Berke Üzrek Oyuncular Haldun Dormen, Mustafa Alabora, Meltem Beydilli Vizyon Tarihi 13 Aralık 2024 Sinema Dağıtım A90 Pictures Yapımcı Fix 360 Entertainment Ülke Türkiye Konusu Film, kendilerini özel ve dokunulmaz gören, sonsuz güç ve servet sahibi bir grup insanın özellikle erkeklerin; karmaşık ve entrikalarla dolu dünyasını anlatıyor. Hemme'nin Öldüğü Günlerden Biri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü Dram Yönetmen Murat Fıratoğlu Oyuncular Murat Fıratoğlu, Ali Barkın, Fırat Bozan Vizyon Tarihi 13 Aralık 2024 Sinema Dağıtım Bir Film Yapımcı Murat Fıratoğlu Film Ülke Türkiye Konusu Film, yaklaşık iki haftadır yevmiyelerini ödemeyen Hemme'den parasını almak için son çare bir yönteme başvurmayı kafaya koyan Eyüp'ün hikâyesini anlatıyor. Hep Otuz Üç Yaşında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü Dram Yönetmen Murat Pay Oyuncular Hüseyin Soysalan, Birhan Tut Vizyon Tarihi 13 Aralık 2024 Sinema Dağıtım A90 Pictures Yapımcı Vakıf Medya Ülke Türkiye Konusu Film, İslam kültür ve medeniyetin 15 asırlık serüvenine ilişkin İslam coğrafyasında telif edilmiş ve tamamlanmış ilk özgün ansiklopediyi konu ediniyor. Her Şeyin Başı Merkür [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü Komedi, Romantik Yönetmen Ali Balcı Oyuncular Sinem Kobal, Alp Navruz, Yılmaz Bayraktar Vizyon Tarihi 13 Aralık 2024 Sinema Dağıtım CJ ENM Yapımcı Sky Film Yapım Ülke Türkiye Konusu Film, idealist hayallerle mesleğe başlayan fakat kendini bir anda astroloji yazarı olarak bulan genç bir gazetecinin iş ve aşk hikâyesini anlatıyor. Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü Macera, Animasyon, Fantastik, Dram, Aksiyon Yönetmen Kenji Kamiyama Vizyon Tarihi 13 Aralık 2024 Sinema Dağıtım TME Films Stüdyo Warner Bros. Ülke ABD, Japonya Konusu Film, en ünlü Rohan krallarından Miğfer Tokmakel (Helm Hammerhand) döneminde Dunlandlılar ile yaşanan savaşı ve daha sonra Yüzüklerin Efendisi: İki Kule'de Orta Dünya'nın kaderini etkileyen Borukent Savaşı'nın geçtiği Miğfer Dibi'nin kralın ismiyle anılmasına sebep olan olayları anlatıyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 👍 1
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |