23 Aralık 2024, 08:39
|
#1 |
| | 10 yeni film gösterimde Avcı Kraven (Kraven the Hunter) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü
Macera, Bilim-Kurgu, Aksiyon Yönetmen
J.C. Chandor Oyuncular
Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe, Ariana DeBose
Vizyon Tarihi
13 Aralık 2024 Sinema Dağıtım
TME Films Stüdyo
Sony Pictures Ülke
ABD Konusu
Film, babasının kendisini ölüme terk ettiği aslan saldırısından özel güçler kazanarak çıkan Sergei Kravinoff'un Avcı Kraven'a dönüşümünü konu ediniyor. Ayı Kardeşler: Zaman Yolculuğu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü
Animasyon Yönetmen
Lin Yongchang Vizyon Tarihi
CGV Mars D.
İthalatçı
Union Yapım Ülke
Çin Konusu
Film, sıklıkla iki ayı ve büyülü bir ormanla ilgili tuhaf rüyalar gören bir programcının başından geçenleri konu ediniyor. Başlangıçlar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü
Dram Yönetmen
Ozan Yoleri Oyuncular
Ahsen Eroğlu, Hazal Subaşı, Zeynep Dinsel Vizyon Tarihi
Başka Sinema
Yapımcı
Vigo Film Ülke
Türkiye Konusu
Film, beklenmeyen bir kaza sonucu akademik ve özel hayatı alt üst olduğu için Paris’ten İstanbul’a dönen, yirmili yaşlarının ortasında bocalayan, genç resim restoratörü Defne’nin hikâyesini anlatıyor. Cintihar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü
Korku, Gerilim Yönetmen
Tolga Öztürk Oyuncular
Nebi Akyol, Merve Yanık, Muhsin Duran Vizyon Tarihi
13 Aralık 2024
Sinema Dağıtım
Stageorg Yapımcı
Vural Media, Ener Yapım, Duran Yapım, Arıcan Yapım Ülke
Türkiye Konusu
Film, annesinin gizemli intiharını araştıran Levent'in hikâyesini anlatıyor. Gece Bekçisi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü
Korku, Aksiyon Yönetmen
Colton Tran Oyuncular
Kathleen Kenny, Reid Miller, Mike Manning Vizyon Tarihi
CJ ENM İthalatçı
Siyah Beyaz Movies Ülke
ABD Konusu
Film, bir efsaneyi çürütmek için gittikleri yerde kendilerini bir kabusun içerisinde bulan bir grup arkadaşın hikâyesini konu ediyor. Hain [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü
Macera, Gerilim, Suç, Gizem Yönetmen
Berke Üzrek Oyuncular
Haldun Dormen, Mustafa Alabora, Meltem Beydilli Vizyon Tarihi
A90 Pictures Yapımcı
Fix 360 Entertainment
Ülke
Türkiye Konusu
Film, kendilerini özel ve dokunulmaz gören, sonsuz güç ve servet sahibi bir grup insanın özellikle erkeklerin; karmaşık ve entrikalarla dolu dünyasını anlatıyor. Hemme'nin Öldüğü Günlerden Biri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü
Dram Yönetmen
Murat Fıratoğlu Oyuncular
Murat Fıratoğlu, Ali Barkın, Fırat Bozan Vizyon Tarihi
Bir Film Yapımcı
Murat Fıratoğlu Film Ülke
Türkiye Konusu
Film, yaklaşık iki haftadır yevmiyelerini ödemeyen Hemme'den parasını almak için son çare bir yönteme başvurmayı kafaya koyan Eyüp'ün hikâyesini anlatıyor. Hep Otuz Üç Yaşında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü
Dram Yönetmen
Murat Pay Oyuncular
Hüseyin Soysalan, Birhan Tut Vizyon Tarihi
A90 Pictures Yapımcı
Vakıf Medya Ülke
Türkiye Konusu
Film, İslam kültür ve medeniyetin 15 asırlık serüvenine ilişkin İslam coğrafyasında telif edilmiş ve tamamlanmış ilk özgün ansiklopediyi konu ediniyor. Her Şeyin Başı Merkür [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü
Komedi, Romantik Yönetmen
Ali Balcı
Oyuncular
Sinem Kobal, Alp Navruz, Yılmaz Bayraktar Vizyon Tarihi
CJ ENM Yapımcı
Sky Film Yapım Ülke
Türkiye Konusu
Film, idealist hayallerle mesleğe başlayan fakat kendini bir anda astroloji yazarı olarak bulan genç bir gazetecinin iş ve aşk hikâyesini anlatıyor.
Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmin Türü
Macera, Animasyon, Fantastik, Dram, Aksiyon Yönetmen
Kenji Kamiyama
Vizyon Tarihi
TME Films Stüdyo
Warner Bros. Ülke
ABD, Japonya Konusu
Film, en ünlü Rohan krallarından Miğfer Tokmakel (Helm Hammerhand) döneminde Dunlandlılar ile yaşanan savaşı ve daha sonra Yüzüklerin Efendisi: İki Kule'de Orta Dünya'nın kaderini etkileyen Borukent Savaşı'nın geçtiği Miğfer Dibi'nin kralın ismiyle anılmasına sebep olan olayları anlatıyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ Üslup muhattaba göre şekil alır . |
|
| |