![]() |
| yazan Brittle 19 Kasım 2024, 10:39
Sevemedim ben hiç vedaları... Son defa kelimesi hep bir ürkütür beni.. Mekana, eşyaya, manzaraya son defa bakıyor olmak hissi bile bir sonbahar hüznü yaşatır... Sevdiğim arabama bile veda ederken gözyaşlarına boğulan ben nasıl sana veda edeyim sen söyle...Var mı bunun bir kolayı cidden... Düşünüyorum da bazen; senin gibi olmak isterdim inan... ''Olması gereken bu'' diyip kabullenebilmek... Yapamıyorum.. Çünkü sana veda etmek, sen son defa görmek değil istediğim.. Bütün hücrelerim biliyor ve hissediyor bunu... Ben sen hep yanımda, yakınımda, gözümün önünde ol istiyorum.. Yokluğunda sesini unutup; bir gün bir yerde birinin sesini sana benzetip seni hatırlamak istemiyorum ki.. Duyduğum bir şarkının içimde bir yerleri acıtmasını ve ince bir sızı ile o şarkıya eşlik etmeyi istemiyorum... Neşeli kahkahalar arasında yaptığımız her etkinliği, başkalarının yaptığını görünce oradan hızla kaçmak istemiyorum... El ele dolaşan bir çift gördüğümde başımı başka tarafa çevirmek istemiyorum... Kapım her çalındığında yüreğim hoplayarak, gelen sensin diye o kapıya koşmak ve sonrasında sen olmadığını görünce yıkılmak istemiyorum... Anlasana be adam ! Ben sabah kahvemi sensiz içmek istemiyorum... 👍 16
__________________ ![]() |
| Görüntüleme 586
Yorumlar 42
|
| Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan | 1 | 2 | 3 | > | Sonsayfa » |
| | #2 |
| Emegine kalemine saglik veda etmeleri o kadar güzel anlattin Duygulandım 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #3 | |
| Alıntı:
👍 1
________________ ![]() | ||
| |
| | #4 |
| Yine @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
landık (: sabah si O'nsuz olmaz dediklerimizden mahrum kalmamak dileği ile.. Emeğine kalemine sağlık.. 👍 1
________________ | |
| |
| | #5 | |
| Alıntı:
👍 1
| |
| | #6 |
| .. El ele dolaşan bir çift gördüğümde başımı başka tarafa çevirmek istemiyorum Emeğine sağlık ablisko 👍 1
________________ 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖉𝖎ğ𝖎𝖒 𝖖𝖎𝖇𝖎 𝖔𝖑𝖒𝖆𝖟𝖘𝖆 𝖎𝖘𝖙𝖊𝖒𝖊𝖒! ![]() | |
| |
| | #7 | |
| Alıntı:
| |
| | #8 |
| Yüreğine kalemine sağlık can 👍 1
________________ ![]() | |
| |
| | #9 |
| 👍 1