![]() |
| | #1 |
| Ey yüzünü ay ışığı çizmiş çocuk alnı başlanmamış bir defter bakışları bembeyaz bir gökyüzü olan bir gün elin kalem tutunca yazacaksın yazını toz duman içinde karanlık kadınları, sevgisizlikten üşüyen anneleri kanserli bir serçenin yavaş yavaş tükenişini daha kirletilmiş sözcükler düzgün olmayan kelimeler çocukların mahzunluğu balkonlarda bilirim ölümler hep sana kalır hep yorgun akan anne kucaklarını esirgenmiş düşleri yazacaksın burada güneşin hep uykulara doğduğunu başka kardeşlerini de unutma yuvası yağmalanmış olanları ellerinden katıksız ekmeği alınmış olanları Bosna'yı, Filistin'i sonra kurşun yemişleri bir gün elin kalem tutunca yazacaksın değil mi? Yaz ki; alınlarında ihanet secdeleri altına kıbleleri kadına dolara endeksli beyler utanır be çocuk bir gün elbet utanır. Ey yüzünü ay ışığı çizmiş çocuk gönül bağladım sana sen ki kör, sağır, dilsiz olma hainlikler karşısında olanları yazacaksın değil mi ellerin kalem tutunca.... 👍 4
________________ Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . . birazdan yorgun bir atı vuracaklar uyuşturmadan, rüyamda, üstelik ben henüz daha uyumamışken... ![]() 28/08/2025 sorun ve destek için : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden iletişim kurabilirsiniz. | |
| |
| | #2 |
| Utanırlar mı bir gün gerçekten... Çok anlamlı bir şiir gerçekten..Okurken yine aşırı duygulandım.. Bu ara dokunsan ağlayacak moddayım.. Paylaşımına sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________ ![]() | |
| |
| | #3 |
| Emeğine sağlık.Paylaşım için teşekkürler
________________ ![]() | |
| |
| | #4 |
| Emeğinize sağlık, güzel paylaşım için teşekkürler. | |
| |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |